lucalew
Fanka BB :)
Witam nowe mamusie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nie to nie może byc prawda tak mi przykro :-(Dziewczyny, mam inne wiesci niz takie ktorych bym sie spodziewała. Ciaza przestala sie rozwijac 2 tyg temu. W poniedziałek ide do szpitala. Nie wiem jak sobie z tym poradze...
Ja w pierwszej ciąży bralam duphaston oklejala sie kosmowka i musialam leżeć do końca 3 miesiąca później wszystko wróciło do normyDziewczyny czy któraś z Was miała plamienia i dostała Duphastol na podtrzymanie?
Ja chyba zaraz tez przestane tu zagladac :-(Znikam na razie z forum, przynajmniej na tydzień do usg genetycznego. Wybaczcie dziewczyny ale to za bardzo mnie przestraszyło co się tu dzisiaj zdarzyło.
Ja na samym początku, biorę od 3 tygodni i dziś dostałam dalszą dawkę na kolejne 3 tygodnie.
Ja w pierwszej ciąży bralam duphaston oklejala sie kosmowka i musialam leżeć do końca 3 miesiąca później wszystko wróciło do normy
Dziewczyny czy któraś z Was miała plamienia i dostała Duphastol na podtrzymanie?
Ja tez nie mam, ale dostałam zapobiegawczo i biore od samego początku 2x1. Chyba na nastepnej wizycie bedziemy odstawiaćJa nie mam plamien ale od pierwszej wizyty tez dostalam duphaston na podtrzymanie 3x1.
Ja nie mam plamien ale od pierwszej wizyty tez dostalam duphaston na podtrzymanie 3x1.