reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Dzisiaj jestem 9+0, jestem w trzecim miesiącu, lubię te drobne kroczki do przodu. Ale najbardziej chcę już szczęśliwie skończyć pierwszy trymestr :)

Ale mieliśmy fatalną noc... Młody od 1 do 3 w ogóle nie spał, nie miał po prostu ochoty. Próbowałam go trochę nosić, żeby go uśpić, skończyło się moim wkurzeniem i bólem brzucha. W końcu zasnął i spał do 7. Oszaleć można :p
O to to! Tez marze, zeby zakonczyc pierwszy trymestr...

reklama
No to i ja dodam kiloski:) w 10 tyg przybylo mi juz 2 kilo a teraz polowa 11go ale waze sie tylko u poloznej, dawno sie nie wazylam nawet nie wiem czy moja waga dziala:) chudnie sie ponoc tak 6-8 tydz a potem tylko ładuje kilo ale slyszalam rozne fantastyczne historie ze pozniej tez ale to chyba wyjąteczki;)
To ja z wyjatkow 0,5 kg na plusie w dniu porodu :-)

Powodzenia Dziewczyny - żegnam się. Nie dam rady Was czytać. Życzę każdej z Was zdrowej i spokojnej ciazy zaraz szybkiego rozwiązania.
U nas serduszko przestało bic i kropek jest mniejszy o 2 tygodnie.
Fajnie tu było... trzymajcie się!
Strasznie mi przykro i tule bardzo :-(
Boje sie tez o to strasznie przed kazda wizyta :-(

Hej dziewczyny:)
Uzywa lub ma zamiar któraś detektora tętna? ja dzis odkupiłam od znajomej, niby można podsłuchiwac od 12 tyg serduszko. ja jeszcze półtora tyg minimum musze poczekać żebym sama mogła podsłuchac :)
Mam detektor bo kupilam w poprzedniej ciazy i uzywalam jak maly malo sie ruszal albo chcialam posluchac bicie jego serduszka. Kupilam po 13 tc po badaniach prenatalnych. Jest bardzo dobry nawet lepszy od uzywanych w niektorych szpitalach. W szpitalu na ich detektorze nie można bylo zlapac tętna a maz przywiózł nasz i od razu znalezli i az polozne lekarzowi pokazywaly ze chca taki dla szpitala zamowic a i nie byl bardzo drogi bo ok 200-300 pln jak dobrze pamiętam.

reklama
Do góry