reklama
paulina.mama2
Początkująca w BB
Ja tez przytyłam 3 kilo
karOls9
Fanka BB :)
Część [emoji4] wczoraj już nie pislaalm bo wizycie bo była 1:30 , ale nie badał mnie ani nie robił USG tylko zobaczył wyniki i powiedzial że wszystko jest super , ten cukier też jest dobry że nie ma czym się martwić [emoji4] o prenatalnych nic nie mówił ja nie pytałam więc chyba robić nie będę .
Eutyrox biorę 75 [emoji4]
Co do wagi to ważę tyle ile wazylam na szczęście i mam nadzieję że narazie tyc nie będę [emoji6]
Trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj , i tym co już były gratuluję udanych wizyt oby tak dalej [emoji4]
Eutyrox biorę 75 [emoji4]
Co do wagi to ważę tyle ile wazylam na szczęście i mam nadzieję że narazie tyc nie będę [emoji6]
Trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj , i tym co już były gratuluję udanych wizyt oby tak dalej [emoji4]
Totois30
No to i ja dodam kiloski w 10 tyg przybylo mi juz 2 kilo a teraz polowa 11go ale waze sie tylko u poloznej, dawno sie nie wazylam nawet nie wiem czy moja waga dziala chudnie sie ponoc tak 6-8 tydz a potem tylko ładuje kilo ale slyszalam rozne fantastyczne historie ze pozniej tez ale to chyba wyjąteczki
Alexa1905
Witam prosze Was trzymajcie kciuki za wizyte zeby serduszko dalej bilo w styczniu na tym etapie dowiedzialam sie ze ciaza jest nieprawidlowa, mam nadzieje ze tym razem jest ok i wroce do domu. Wizyta ok. 8 dam znac pozniej co i jak
No i oczywiscie trzymam kciuki za wszystkie wizytujace dzis
Trzymam mocno kciuki. Też mam dzisiaj wizytę i na tym etapie co dzisiaj trafiłam do szpitala z krwawieniem... doskonale rozumiem Twój strach. Ale wierzę, że musi być dobrze
Ps. Doczytałam dalej. Gratulacje :*
Martynka_K
U mnie połowa 10t, a nadal chudne... już 3kg na minusie
motylkowelove
Gratuluję udanych wizyt [emoji4] co do ruchów to chyba zdecydowanie za szybko prędzej chyba jelita czuć [emoji4]
Ja dziś znowu i mdłości lekkie i ból głowy i krzyż... Was tez boli krzyż takie uczucie rozciągania?
Ja dziś znowu i mdłości lekkie i ból głowy i krzyż... Was tez boli krzyż takie uczucie rozciągania?
Alexa1905
Powodzenia Dziewczyny - żegnam się. Nie dam rady Was czytać. Życzę każdej z Was zdrowej i spokojnej ciazy zaraz szybkiego rozwiązania.
U nas serduszko przestało bic i kropek jest mniejszy o 2 tygodnie.
Fajnie tu było... trzymajcie się!
reklama
motylkowelove
Bardzo mi przykroPowodzenia Dziewczyny - żegnam się. Nie dam rady Was czytać. Życzę każdej z Was zdrowej i spokojnej ciazy zaraz szybkiego rozwiązania.
W którym tyg byłaś