EklerkaDaria
Fanka BB :)
Trzymam mocno za wizyty!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nieczuje jeszcze.. Ale ktoraś dziewczyna wiem ze czuła już ;-) i tak dopytujeZanetka tak prędko ? Ja w pierwszej i drugiej ciąży czułam dopiero koło 20 tc, ale wiem że każda z Nas jest inna i w innym czasie to nastąpi.
Zanetka, to ja pisalam. Czulam kilka razy takie delikatne gilgotanie, smyranie, baardzo delikatnie. Nie byly to jelita, je czuc mocniej. Od kilku dni nie czuje tego, mysle ze to tylko jak leze i jak.dzidzia sie nietypowo ustawi.Pytanie: ktoraś z przyszlych mamuś pisała ostatnio że czuła delikatne ruchy,mineło kilka dni czy teraz sa ruchy już bardziej wyczuwalne?? Czy ktoras z Was tez juz czuje ruchy? :-)
Super wiesci! Ja tez schudłam przez ostatnie tygodnie, kolo 2 kgKochane dziekuje za kciuki :* z dzidzia wszystko ok serduszko bije i ma 2,25 cm rosnie rowniutko z ostatnim usg czyli dalej jest tylko 3 dni roznicy, dostalam karte ciazy, skierowanie na badania i usg prenatalne ktore bede miala 8.06, a nastepna wizyta 7.06 no i schudlam 3,5 kg haha po za ciaza mi sie to nie udaje