reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Mi 50 myslalam ,ze za duza dawke mi podal. Od wczoraj krwawilam troche z nosa , dzisiaj tez .pierwszy raz w zyciu mi sie to zdarzylo.
Tez biorę euthyrox 50 :)

Nie udzielam się, bo roboty mi sie nazbierało że hoho....
Chyba nie zasnę, deszcz leje niemiłosiernie....
Oczy bolą, bo awanturę mojemu zrobiłam aż sobie poryczałam z tego wszystkiego i tych hormonów i po tym wszystkim głowa zaczęła mnie boleć.... :(:(:(
Dobrze, że ten dzień się kończy.....
Strasznie mi źle i smutno...
Wybaczcie też musiałam się wyżalić....

reklama
Moja dzisiejsza wizyta nie doszła do skutku :( :( :(
Tak bardzo nie mogłam się doczekać i co? pocałowałam klamkę.
Moja Pani ginekolog ma urlop w tym tygodniu....
Szkoda tylko, że się ze mną umawiała na dzisiaj.
Teraz jeszcze tydzień czekania.... OSZALEJE!!!

Tez biorę euthyrox 50 :)

Nie udzielam się, bo roboty mi sie nazbierało że hoho....
Chyba nie zasnę, deszcz leje niemiłosiernie....
Oczy bolą, bo awanturę mojemu zrobiłam aż sobie poryczałam z tego wszystkiego i tych hormonów i po tym wszystkim głowa zaczęła mnie boleć.... :(:(:(
Dobrze, że ten dzień się kończy.....
Strasznie mi źle i smutno...
Wybaczcie też musiałam się wyżalić....
Ja mialam tak wczoraj.poklocilam sie bo za duzo pracuje i sie poryczalam.

Moze masz migrene albo napieciowe bole glowy? Ja na jedno i drugie cierpie od wielu lat. Mialam multum badan na glowe rezonansow ,tomografie.a mialam bardzo dziwne objawy.
Mialam 3 razy atak epilepsji na tle nerwowym przy nich bede miala 4. Ja tez mialam ale Pani doktor steierdzila ze ost rok temu wiec wszystko ok.

Witam :) prosze Was trzymajcie kciuki za wizyte zeby serduszko dalej bilo w styczniu na tym etapie dowiedzialam sie ze ciaza jest nieprawidlowa, mam nadzieje ze tym razem jest ok i wroce do domu. Wizyta ok. 8 dam znac pozniej co i jak :)
No i oczywiscie trzymam kciuki za wszystkie wizytujace dzis :)

Witam :) prosze Was trzymajcie kciuki za wizyte zeby serduszko dalej bilo w styczniu na tym etapie dowiedzialam sie ze ciaza jest nieprawidlowa, mam nadzieje ze tym razem jest ok i wroce do domu. Wizyta ok. 8 dam znac pozniej co i jak :)
Trzymam kciuki mocno mocno :*!!! 6

Kciuki [emoji4]

Mialam dziś piękny sen... śniło mi się ze mialam córeczkę malutką i karmiłam ja piersią ona tak na mnie patrzyła słodko...
Moja mama z tata się tak cieszyli i zE powiedziałam znajomej zE urodziłam i takie to było cudne uczucie ...
Boze daj donosić ta ciążę zdrowa i spokojnie chce to poczuć w realu...

Trzymam kciuki mocno mocno! Bedzie dobrze :*

reklama
Do góry