reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Bardzo mi jest przykro wiem straszne kiedy sytuacja powtarza sie znowu i znowu...
Zrób pakiet na trombofilie podejrzewam problemy zakrzepowe .
Jak to nie specjalnie wyjdzie to przeciwciała potem immunologie oczywiście jeśli będziesz chciała szukać przyczyny . Ja zbadalam wszystko co możliwe więc służę pomocą ;*
Wątek poronienia nawykowe leczenie immunologiczne dużo tez pomoże bo w ciąża po poronieniu dziewczyny mało się badają nie mają takiej wiedzy jak na drugim wątku

reklama
Hej dziewczyny jak tam u was samopoczucie ?
Bo ja moge powiedziec ze jestem w 3 mc i jak przelotne dni. Sa takie w ktorych jezdze po miescie i sprzatam o ostatnio mylam okna a sa dni w ktorych poprostu czuje sie fatalnie glowa boli mdli i nic mi sie nie chce np dzisiaj.

@motylkowelove bo ciaza po poronieniu to wsparcie po stracie a nie wątek przy poronieniach nawykowych. Ale i tak sie badamy aby zapobiec ewentualnej powtorce. 1 raz niestety zdarza sie czesto. Zle podziały , wada maluszka, czesto loteria i po prostu "pech". 2 razy to juz raczej nie przypadek.

@motylkowelove bo ciaza po poronieniu to wsparcie po stracie a nie wątek przy poronieniach nawykowych. 1 raz niestety zdarza sie czesto. Zle podziały , wada maluszka, czesto loteria i po prostu "pech". 2 razy to juz raczej nie przypadek.
No ja wiem o tym datego mówię o drugim wątku jeśli będzie chciała szukać przyczyny bo tam krok po kroku wybada ale to też zależy czy ktos chce szukać ja też po drugim robiłam wszystkie badania a po kolejnych 2 już tylko te w Prokocimiu mi zostały i nie ma już co badać :/

Ja się czuję deczko lepiej, tzn mdłości trochę puściły ale za to mega zgaga doszła, co zjem to mnie pali. Zmęczona czuję się po pracy, dodatkowo popołudniu męczą mnie spiecia brzucha, od góry robi się twardy i czuję jakbym miała wzdecia, nie fajne uczucie [emoji51]

Alexa bardzo mi przykro

Co do wagi to ja od początku schudłam 5kg w 3 tygodnie przez mdłości, a dziś weszłam na wagę i już 2 kg na plusie, ojoj trzeba ograniczyć trochę żarełko bo sobie ostatnio jadłam dobrocią, a miało być zdrowo.

Powodzenia Dziewczyny - żegnam się. Nie dam rady Was czytać. Życzę każdej z Was zdrowej i spokojnej ciazy zaraz szybkiego rozwiązania.
U nas serduszko przestało bic i kropek jest mniejszy o 2 tygodnie.
Fajnie tu było... trzymajcie się!

O nieee !!! tak bardzo mi przykro :( trzymaj sie mocno :*

Sytuacja powtórzona z grudnia 2017. Dokładnie 10t4d tak jak dzisiaj. Tylko wtedy zaczęłam krwawic A teraz miałam wizytę. Myślę że nie krwawie bo brałam luteine. Brałam również acard.
Dzidzia zatrzymała się jeden dzień po ostatniej wizycie czyli na 8t1d A ostatnio 8t5d czyli praktycznie tak samo...
Mój syn ma dzisiaj 6 urodziny i w ramach prezentu chciałam mu powiedzieć :(
W ogóle w sobotę miała być wielka impreza urodzinowa i przy okazji miałam poinformować rodzinkę o radosnej nowinie. A teraz muszę to odwołać :/
Cieszę się tylko, ze nie powiedziałam Synowi. Bo to było najgorsze w grudniu...
Biedulka . wiem jak to jest 1 ciaze poronilam w 12 tyg. A powiedz czy z ciazy z synem mialas takie problemy? Z zajsciem w ciaze i z utrzymaniem jej

Ja się czuję deczko lepiej, tzn mdłości trochę puściły ale za to mega zgaga doszła, co zjem to mnie pali. Zmęczona czuję się po pracy, dodatkowo popołudniu męczą mnie spiecia brzucha, od góry robi się twardy i czuję jakbym miała wzdecia, nie fajne uczucie [emoji51]

Alexa bardzo mi przykro

Co do wagi to ja od początku schudłam 5kg w 3 tygodnie przez mdłości, a dziś weszłam na wagę i już 2 kg na plusie, ojoj trzeba ograniczyć trochę żarełko bo sobie ostatnio jadłam dobrocią, a miało być zdrowo.

Ja nawet nie wymiotuje ale mam problem z jedzeniem bo bardziej w siebie wciskam niz jem ze smakiem, nawet bardzo nie mam ochoty na moje ulubione paczki :(
Ja w drugiej ciazy z corka mialam tak ze przytylam a pozniej nagle schudlam 3 kg ok. 15 tyg nie wiem dlaczego tak bylo :) ale pozniej spowrotem przytylam hehe. Teraz tez duzo stresu a wiadomo jak on dziala.

Ja nawet nie wymiotuje ale mam problem z jedzeniem bo bardziej w siebie wciskam niz jem ze smakiem, nawet bardzo nie mam ochoty na moje ulubione paczki :(
Ja w drugiej ciazy z corka mialam tak ze przytylam a pozniej nagle schudlam 3 kg ok. 15 tyg nie wiem dlaczego tak bylo :) ale pozniej spowrotem przytylam hehe. Teraz tez duzo stresu a wiadomo jak on dziala.
Ja w poprzedniej ciąży też na początku schudłam ok 6kg, ale potem zaczęłam mieć chęć na lody i jadłam JE codziennie przez co przytyłam, wróciło mi to co zrzuciłam i doszło jeszcze drugie 6. Zrzucić tego do dziś nie mogę, a jeszcze trochę przybralam. Więc plan był taki aby jeść zdrowo i bez słodyczy. Jak miałam mdłości to się pilnowałam, a teraz mam smaki na zapiekanki, tosty, frytki, kotlety i już 2 kg przebrałam. A to dopiero 10tydzień się zaczął, aż się boję co będzie dalej. Więc muszę się pilnować.

reklama
Do góry