Zuzanka1402
Fanka BB :)
A ile twoja ma? Moja juz tyle przeszla ze lakierowanie jej wogole nie przeszkadza
4 lata
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile twoja ma? Moja juz tyle przeszla ze lakierowanie jej wogole nie przeszkadza
Ja dzis pokazalam wyniki lekarzowi i nic nie powiedzial na ten wynik wiec pewnie to nic powaznego. Przeczytalam ze to moze byc z wymiotow, a ja wlasnie wymiotuje czesto. Pozatym wszystkie badania mam w normie.My tez mamy fajna lekarke ale juz tak ja bolal ze dzis umowilam sie do innej ogolnie tam gdzie z nia chodzimy to jest dentystka przyjazna dzieciom i stara sie nie uzywac wiertla a dzis tak na sile eh my zaczelismy miec problemy jak miala niecale 2 lata, ale tez da sobie wszystko zrobic.
Ja wlasnie mam i nie wiem co o tym myslec.
Ja dzis pokazalam wyniki lekarzowi i nic nie powiedzial na ten wynik wiec pewnie to nic powaznego. Przeczytalam ze to moze byc z wymiotow, a ja wlasnie wymiotuje czesto. Pozatym wszystkie badania mam w normie.
4 lata
Norma jest do 7, mam 8,5.A duzo masz podwyzszone?
Ja mam w piatek na 14.05Dobrze, zdam Ci relacje. Ja tez nie wiem do konca czego sie spodziewac, bo z corka nie robilam prenatalnych tez mam stresa na samą mysl...
Moze masz migrene albo napieciowe bole glowy? Ja na jedno i drugie cierpie od wielu lat. Mialam multum badan na glowe rezonansow ,tomografie.a mialam bardzo dziwne objawy.Ja mam w piatek na 14.05
Fakt faktem ze na terenie Holandii, ale wydaje mi sie ze wszedzie tak samo!
W ogole mam potrzebe wyzalenia..
Bylam dzisiaj u tego neurologa... no tak mnie ci*a wyprowadzila z rownowagi..
Omdlenia, bol glowy i mrowienie lewej strony jest normalne.. kuz*a!! Tu wszystko jest normalne.. Ta Holandia mnie tak wkur*ia ze o matko! Mam sie na joge zapisac..
Przepraszam musialam.