reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

O rany wrocilam od dentysty i myslalam ze tam zejde :( corke na sile musialam trzymac, wiercila jej i zostawila zeba otwartego sa to mleczne mowila ze nie bedzie plombowac eh nikomu nie zycze takich przezyc z zebami dziecka dwa lata chodzimy z nia do dentysty i ciagle cos sie dzieje.
Oczywiscie trzymam kciuki za wizyty :)

reklama
O rany wrocilam od dentysty i myslalam ze tam zejde :( corke na sile musialam trzymac, wiercila jej i zostawila zeba otwartego sa to mleczne mowila ze nie bedzie plombowac eh nikomu nie zycze takich przezyc z zebami dziecka dwa lata chodzimy z nia do dentysty i ciagle cos sie dzieje.
My też mamy umówioną wizytę i już się boję... ostatnio byłam z nią na lakierowaniu. U Pani stomatolog była grzeczna, ale jak tylko wyszłyśmy to była taka afera, że szok. Darła się, że nie dobre, że ona tego juz nie chce itp.
A po powrocie do domu nawet się nie obejrzałam i już była w łazience i myła zęby. Nawet nie zdążyłam się dobrze rozebrać. Nie zdążyłam jej powstrzymać... :(

Znam to... Mi prawie rok zajelo znalezienie dentyski, ktora radzi sobie z moją zbuntowaną 7latką i jej mleczakami... Kobieta ma takie podejscie, ze mam ochote po kazdej wizycie calowsc ją po stopach. I młoda daje sobie zrobić wszystko, a problemy z zębami mamy niestety dość duże...

Suuuper kochana!! Kiedy kolejna wizyta? :)
13 czerwca, po prenatalnych i wtedy juz definitywnie biorę L4. Juz dzis mi chcial dac, ale poprosilam zeby jeszcze podokanczac sprawy w pracy. Nie bede sie męczyć w tej chorej robocie ;) Pozatym zalezy mi zeby miec L4 przez wakacje, bo wydluzy mi sie macierzynski tym sposobem.

Dziewczyny, miala ktoras z Was podwyzszone ph moczu w ciazy?

Pij duuuużo wody płynów , i może żurawinowy sok , żeby leukocyty Ci nie skoczyły :)

Jak nie jestem za słodyczami i nie jem ich ... tak chyba brakuje mi słodkiego , ze nie wiem czego sie czepić siedze i łyżką jem nutellę ... xD

Ostatnia edycja:
Znam to... Mi prawie rok zajelo znalezienie dentyski, ktora radzi sobie z moją zbuntowaną 7latką i jej mleczakami... Kobieta ma takie podejscie, ze mam ochote po kazdej wizycie calowsc ją po stopach. I młoda daje sobie zrobić wszystko, a problemy z zębami mamy niestety dość duże...

My tez mamy fajna lekarke ale juz tak ja bolal ze dzis umowilam sie do innej ogolnie tam gdzie z nia chodzimy to jest dentystka przyjazna dzieciom i stara sie nie uzywac wiertla a dzis tak na sile eh my zaczelismy miec problemy jak miala niecale 2 lata, ale tez da sobie wszystko zrobic.

Dziewczyny, miala ktoras z Was podwyzszone ph moczu w ciazy?

Ja wlasnie mam i nie wiem co o tym myslec.

reklama
My też mamy umówioną wizytę i już się boję... ostatnio byłam z nią na lakierowaniu. U Pani stomatolog była grzeczna, ale jak tylko wyszłyśmy to była taka afera, że szok. Darła się, że nie dobre, że ona tego juz nie chce itp.
A po powrocie do domu nawet się nie obejrzałam i już była w łazience i myła zęby. Nawet nie zdążyłam się dobrze rozebrać. Nie zdążyłam jej powstrzymać... :(

A ile twoja ma? Moja juz tyle przeszla ze lakierowanie jej wogole nie przeszkadza :)

Do góry