reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ja mam dosyć mdłości ... ciągle bym jadła , a za chwile znowu to samo mdli i mdli i juz jestem cała oberwana żebra bolą aż :< i głowa już mnie boli od żołądka :/ cieszę sie ze są objawy i z dzidzią ok , ale męczą okropnie i nie jestem w stanie nic w domu porobić i az mnie trafia , bo taki bajzel

Ja mam dosyć mdłości ... ciągle bym jadła , a za chwile znowu to samo mdli i mdli i juz jestem cała oberwana żebra bolą aż :< i głowa już mnie boli od żołądka :/ cieszę sie ze są objawy i z dzidzią ok , ale męczą okropnie i nie jestem w stanie nic w domu porobić i az mnie trafia , bo taki bajzel
Mam tak samo tylko mnie zmeczenie straszne trapi .jak bym nie wiem co robila ,nie mam sily ogarnac chalupe.

Już nie wiem co gorsze mogłabym zwrócic moze by było lżej a tak to nie da rady :/ w nosie mam czekam na małża niech sprzata nie mam siły ;p nie bede dziecka męczyć :)

Mi też jest nie dobrze I jakoś nie mam zbytnio apetytu, na dodatek kręci mi się W głowie A w domu bajzel taki że płakać mi się chce, plus mój mały słodziak który biega po chacie I rozrabia to I ja muszę też podnieść się z kanapy.

@urs trzymam kciuki będzie dobrze:) @Locja Tobie też wypada termin na sylwester:) @martakratka jak bd miała chwilę to dopisz mnie do tabetki, napisałam swoje dane. Ja zaczynam pomału odstawiac syna od piersi bo on na tym punkcie zaczął być okropny szarpie mnie za bluzkę krzyczy płacze. A tak być nie może bo co ja zrobię jak pojawi się drugie dzieciątko oj ciezki czas przede mną. Najgorsze są noce jak nie uda mi sie odstawic to mój mąż wraca za 2 tygodnie i będzie z nim walczył. Niech się też zaangazuje A cooo:p
Nie dostalam nic.

Już nie wiem co gorsze mogłabym zwrócic moze by było lżej a tak to nie da rady :/ w nosie mam czekam na małża niech sprzata nie mam siły ;p nie bede dziecka męczyć :)
Właśnie zjadłam gorące ciasto czekoladowe zagryzane malinami. Jestem w niebie. :D
Maz robi sobie drzemke a później będzie ogarnial chatę a ja będę dalej udawała że wcale nie pożeram całej lodówki w dzień hehehe

Witam dzis :) ja juz upieklam ciasteczka i zaraz sie biore za ciasto :D mdlosci tez mam i co najdziwniejsze wlasnie jak cos zjem ale nie zawsze, nie moge sie zorientowac po czym sie nasilaja.

Załączniki

• 20180512_140341_Film1.jpg
    20180512_140341_Film1.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 59
reklama
Do góry