reklama
motylkowelove
Fanka BB :)
Ja mam dosyć mdłości ... ciągle bym jadła , a za chwile znowu to samo mdli i mdli i juz jestem cała oberwana żebra bolą aż :< i głowa już mnie boli od żołądka :/ cieszę sie ze są objawy i z dzidzią ok , ale męczą okropnie i nie jestem w stanie nic w domu porobić i az mnie trafia , bo taki bajzel
natka100
Mam tak samo tylko mnie zmeczenie straszne trapi .jak bym nie wiem co robila ,nie mam sily ogarnac chalupe.Ja mam dosyć mdłości ... ciągle bym jadła , a za chwile znowu to samo mdli i mdli i juz jestem cała oberwana żebra bolą aż :< i głowa już mnie boli od żołądka :/ cieszę sie ze są objawy i z dzidzią ok , ale męczą okropnie i nie jestem w stanie nic w domu porobić i az mnie trafia , bo taki bajzel
motylkowelove
Już nie wiem co gorsze mogłabym zwrócic moze by było lżej a tak to nie da rady :/ w nosie mam czekam na małża niech sprzata nie mam siły ;p nie bede dziecka męczyć
martakratka
Nie dostalam nic.@urs trzymam kciuki będzie dobrze @Locja Tobie też wypada termin na sylwester @martakratka jak bd miała chwilę to dopisz mnie do tabetki, napisałam swoje dane. Ja zaczynam pomału odstawiac syna od piersi bo on na tym punkcie zaczął być okropny szarpie mnie za bluzkę krzyczy płacze. A tak być nie może bo co ja zrobię jak pojawi się drugie dzieciątko oj ciezki czas przede mną. Najgorsze są noce jak nie uda mi sie odstawic to mój mąż wraca za 2 tygodnie i będzie z nim walczył. Niech się też zaangazuje A cooo
Właśnie zjadłam gorące ciasto czekoladowe zagryzane malinami. Jestem w niebie.Już nie wiem co gorsze mogłabym zwrócic moze by było lżej a tak to nie da rady :/ w nosie mam czekam na małża niech sprzata nie mam siły ;p nie bede dziecka męczyć
Maz robi sobie drzemke a później będzie ogarnial chatę a ja będę dalej udawała że wcale nie pożeram całej lodówki w dzień hehehe
Anet29
motylkowelove
Ja miałam robić ciasto drożdżowe z malinami ale na razie nie mam siły leże ;p
reklama
MatiMar
@martakratka napisałam w wątku To my