reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Hej Dziewczyny,

Ja tez bardzo prosze o kciuki!

Wizyta dzis o 12 - mega denerwuje sie czy moj maly incydent z plamieniem nie byl oznaka czegos zlego... :( caly tydzien udalo mi sie zachowac spokoj, a teraz totalna rozsypka :(

Jesli jednak wszystko byloby dobrze to na nastepnym spotkaniu PAPPA i USG genetyczne (ja na pewno zrobie kombo). Ale poki co boje sie jeszcze tak daleko wybiegac w przyszlosc mimo iz to tylko dwa tygodnie...
Powodzenia!

Hej Dziewczyny,

Ja tez bardzo prosze o kciuki!

Wizyta dzis o 12 - mega denerwuje sie czy moj maly incydent z plamieniem nie byl oznaka czegos zlego... :( caly tydzien udalo mi sie zachowac spokoj, a teraz totalna rozsypka :(

Jesli jednak wszystko byloby dobrze to na nastepnym spotkaniu PAPPA i USG genetyczne (ja na pewno zrobie kombo). Ale poki co boje sie jeszcze tak daleko wybiegac w przyszlosc mimo iz to tylko dwa tygodnie...
Ja bym w życiu nie robila tego PAPPA .slyszalam ,ze zafalszowane wyniki wychodza

@urs trzymam kciuki będzie dobrze:) @Locja Tobie też wypada termin na sylwester:) @martakratka jak bd miała chwilę to dopisz mnie do tabetki, napisałam swoje dane. Ja zaczynam pomału odstawiac syna od piersi bo on na tym punkcie zaczął być okropny szarpie mnie za bluzkę krzyczy płacze. A tak być nie może bo co ja zrobię jak pojawi się drugie dzieciątko oj ciezki czas przede mną. Najgorsze są noce jak nie uda mi sie odstawic to mój mąż wraca za 2 tygodnie i będzie z nim walczył. Niech się też zaangazuje A cooo:p

@urs dziekuje za te info, ja pappa i beta juz zrobilam bo lekarz mi kazal teraz, w 10 tyg mowi ze wtedy najlepiej, a badanie 2 tyg pozniej. Ja tez robie kombo, slyszalam ze jak kombo to ok, najgorzej samo pappa ale w ogole mnie uspokoilas:) ale wyniki odbiore przed sama wizyta i juz sskonsultuje przy badaniu co by sobie stresa nie robic:) kciuki, na pewno bedzie czad widok:) @Anita007 kciuki:*

@MatiMar dokładnie, jesteśmy w ciąży dokładnie w tym samym czasie :). U mnie rozwiązanie na pewno będzie w grudniu (cc) , ale ja tak wolę, bo w przyszłości będzie rok młodsze :). Sama jestem z początku lutego i nie lubię tego, że mi szybciej zmieniają się cyferki :D

reklama
Do góry