paulina.mama2
Początkująca w BB
Będzie dobrze musi!Dziewczyny blagam Was trzymajcie kciuki za mnie i moje malenstwo.
Wlasnie zbieram sie i zaraz jade na wizyte.
Bedzie ona decydujaca dla nas.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze musi!Dziewczyny blagam Was trzymajcie kciuki za mnie i moje malenstwo.
Wlasnie zbieram sie i zaraz jade na wizyte.
Bedzie ona decydujaca dla nas.
Powodzenia!Hej Dziewczyny,
Ja tez bardzo prosze o kciuki!
Wizyta dzis o 12 - mega denerwuje sie czy moj maly incydent z plamieniem nie byl oznaka czegos zlego... caly tydzien udalo mi sie zachowac spokoj, a teraz totalna rozsypka
Jesli jednak wszystko byloby dobrze to na nastepnym spotkaniu PAPPA i USG genetyczne (ja na pewno zrobie kombo). Ale poki co boje sie jeszcze tak daleko wybiegac w przyszlosc mimo iz to tylko dwa tygodnie...
Ja bym w życiu nie robila tego PAPPA .slyszalam ,ze zafalszowane wyniki wychodzaHej Dziewczyny,
Ja tez bardzo prosze o kciuki!
Wizyta dzis o 12 - mega denerwuje sie czy moj maly incydent z plamieniem nie byl oznaka czegos zlego... caly tydzien udalo mi sie zachowac spokoj, a teraz totalna rozsypka
Jesli jednak wszystko byloby dobrze to na nastepnym spotkaniu PAPPA i USG genetyczne (ja na pewno zrobie kombo). Ale poki co boje sie jeszcze tak daleko wybiegac w przyszlosc mimo iz to tylko dwa tygodnie...
Moze i tak..ja w pierwszej ciazy nie wiedzialam co i jak i zrobilam i nie zaluje bo jakas spokojniejsza bylam.Ja bym w życiu nie robila tego PAPPA .slyszalam ,ze zafalszowane wyniki wychodza
Ja bym w życiu nie robila tego PAPPA .slyszalam ,ze zafalszowane wyniki wychodza