reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ja dopiero wrocilam do domu. Powiem wam jak widzialam co sie dzieje u mnie w aptece, to ciesze sie, ze siedze na l4 [emoji14] nie ogarnelabym tego. Dzisiaj jestem od 11 na wyzszych obrotach, teraz usiadlam i czuje, ze zaraz zasne, a sprzatanie czeka :/ ale za to zjadlam pyszna pizze :D

Gratuluje udanych ostatnich wizyt, wspaniale wiesci :-)
My wizytowalismy w czwartek, Nasz kolejny skarb ma juz 1,5 cm :-)
Prenatalne mamy 04.06 :-)

Posiew wziety do badan i lista zleconych jest ;-)

Aaaaa ktos pisal o "kombo" kurcze co to znaczy? Usg + krew?

Ja dziś chyba nie dojdę do siebie ledwo żyje... jeszcze krew z nosa mnie zalala chyba już z osłabienia . Myślę co zjeść... płacze bo nic juz dla mnie nie ma [emoji20] dajcie jakiś pomysł tylko że mięso ble jak coś :/

Jak dzisiejsze wizyty?

@Kacprysiowo tak tak kombo to usg genetyczne z wynikami pappa i nie wiem czy wszedzie ale u mnie tez z beta hcg:) mozna samo usg genetyczne bez pappa zrobic. Niektorzy tez nazywaja je prenatalnymi w 1 trymestrze:)

Ja dziś chyba nie dojdę do siebie ledwo żyje... jeszcze krew z nosa mnie zalala chyba już z osłabienia . Myślę co zjeść... płacze bo nic juz dla mnie nie ma [emoji20] dajcie jakiś pomysł tylko że mięso ble jak coś :/

Jak dzisiejsze wizyty?
Zamow pizze . jak chyba tez to zrobie zaraz. Nie martw sie ja tez jestem oslabiona .zmeczona i nie mam sily sprzatac

Kombo trochę brzmi strasznie [emoji14]
Nie spotkałam się z taka nazwa jeszcze [emoji4]
Nie chce pizzy nie wiem czy cokolwiek chce [emoji14]

@motylkowelove czytalam jakos ostatnio ze krew z nosa sie zdarza w 1 trym ciąży oczywiscie nie pamietam do konca czemu, cos ze duzo krwi sie chyba przepompowywuje czy cus;) a kombo to okreslenie do wszystkiego ze taki zestaw;) pewnie od combination w skrocie combo

reklama
Aaaaa dzieki za wyjasnienia qiec ja mam kombo w czerwcu :-)

Co do jedzenia mnie tez sie nic nie chce ;-) musimy przetrwac !

Do góry