reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny, wszystkim wizytujacym życzę spokojnej i udanej wizyty.
Ja dzisiaj z lekka odchodzę od zmysłów :)
Zostało 12 dni do genetycznego usg....
Piersi praktycznie w ogóle nie bolą.
Czuje głód bez mdlosci, tzn jakichś większych, lekkie są.
Brzuszek malusi, prawie go nie ma. W nocy dość silne klucia, kilka, ale wzbudziły moja paranoje.
Jak ja bym chciała mieć dostęp do prywatnego giną z usg, zapłacić, wejść, zobaczyc....

Dziewczyny blagam Was trzymajcie kciuki za mnie i moje malenstwo.
Wlasnie zbieram sie i zaraz jade na wizyte.
Bedzie ona decydujaca dla nas.
Trzymam mocno ✊✊✊
Hej Dziewczyny,

Ja tez bardzo prosze o kciuki!

Wizyta dzis o 12 - mega denerwuje sie czy moj maly incydent z plamieniem nie byl oznaka czegos zlego... :( caly tydzien udalo mi sie zachowac spokoj, a teraz totalna rozsypka :(

Jesli jednak wszystko byloby dobrze to na nastepnym spotkaniu PAPPA i USG genetyczne (ja na pewno zrobie kombo). Ale poki co boje sie jeszcze tak daleko wybiegac w przyszlosc mimo iz to tylko dwa tygodnie...
Za was również mocno trzymam ✊✊✊

Ja jestem strasznie rozzalona, bo miałam wybrac sie dzis na wieczór panieński, ale przez nudności najprawdopodobniej odpuszcze. A tak na to liczylam :( :(
Do wieczorka może się uspokoi wszystko i będziesz na silach...
Hej dziewczyny, wszystkim wizytujacym życzę spokojnej i udanej wizyty.
Ja dzisiaj z lekka odchodzę od zmysłów :)
Zostało 12 dni do genetycznego usg....
Piersi praktycznie w ogóle nie bolą.
Czuje głód bez mdlosci, tzn jakichś większych, lekkie są.
Brzuszek malusi, prawie go nie ma. W nocy dość silne klucia, kilka, ale wzbudziły moja paranoje.
Jak ja bym chciała mieć dostęp do prywatnego giną z usg, zapłacić, wejść, zobaczyc....
Nie martw się, na pewno wszystko jest dobrze! Tak być musi i w to musisz wierzyć! Nie ma innej opcji!

Dziewczyny podpowie mi ktoras, kiedy, w ktorym tygodniu najlepiej wykonac usg genetyczne? Tez mnie to niebawem czeka, a nie chce przegapic.

Wybiore sie do tego samego lekarza co w pierwszej ciąży, bo on ma certyfikat fmf. Nie jest bardzo komunikatywna osoba, ale ma super sprzet i sie naprawdę zna na rzeczy. Innych badan genetycznych nie robie.

Dziewczyny podpowie mi ktoras, kiedy, w ktorym tygodniu najlepiej wykonac usg genetyczne? Tez mnie to niebawem czeka, a nie chce przegapic.

Wybiore sie do tego samego lekarza co w pierwszej ciąży, bo on ma certyfikat fmf. Nie jest bardzo komunikatywna osoba, ale ma super sprzet i sie naprawdę zna na rzeczy. Innych badan genetycznych nie robie.
11-14tc :)

Idziemy podobnie z wiekiem ciąży. Ja mam 28 maja genetyczne i test PAPA.
Kazała mi się umówić przed Bożym Ciałem.

Hej Dziewczyny,

Ja tez bardzo prosze o kciuki!

Wizyta dzis o 12 - mega denerwuje sie czy moj maly incydent z plamieniem nie byl oznaka czegos zlego... :( caly tydzien udalo mi sie zachowac spokoj, a teraz totalna rozsypka :(

Jesli jednak wszystko byloby dobrze to na nastepnym spotkaniu PAPPA i USG genetyczne (ja na pewno zrobie kombo). Ale poki co boje sie jeszcze tak daleko wybiegac w przyszlosc mimo iz to tylko dwa tygodnie...

\będzie dobrze na 100 % :)

Witam dziewczyny mogę dołączyć? Mam 35 lat no w sumie dopiero w sierpniu skończę ale na bezpłatne genetuczne już się łapie więc mona uznać że do najmłodszych mamusiek już nie należeMam już syna z 2012 i wtedy też spędzilam 9 super miesięcy tu na forum a znajomości trwaja do dzis, mam nadzieję że i tym rażem tak bedzie☺ Teraz najważniejsze termin mam na 8.12 a najbliższa wizyta to usg genetyczne 23.05.

reklama
Witam dziewczyny mogę dołączyć? Mam 35 lat no w sumie dopiero w sierpniu skończę ale na bezpłatne genetuczne już się łapie więc mona uznać że do najmłodszych mamusiek już nie należeMam już syna z 2012 i wtedy też spędzilam 9 super miesięcy tu na forum a znajomości trwaja do dzis, mam nadzieję że i tym rażem tak bedzie[emoji5] Teraz najważniejsze termin mam na 8.12 a najbliższa wizyta to usg genetyczne 23.05.
Hej, witaj, rozgosc sie :)
Ja też mam znajome z listopadowek 2011 :)
Mam termin na 7.12 I genetyczne 24.05 :)

Do góry