reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny, wszystkim wizytujacym życzę spokojnej i udanej wizyty.
Ja dzisiaj z lekka odchodzę od zmysłów :)
Zostało 12 dni do genetycznego usg....
Piersi praktycznie w ogóle nie bolą.
Czuje głód bez mdlosci, tzn jakichś większych, lekkie są.
Brzuszek malusi, prawie go nie ma. W nocy dość silne klucia, kilka, ale wzbudziły moja paranoje.
Jak ja bym chciała mieć dostęp do prywatnego giną z usg, zapłacić, wejść, zobaczyc....

Dziewczyny blagam Was trzymajcie kciuki za mnie i moje malenstwo.
Wlasnie zbieram sie i zaraz jade na wizyte.
Bedzie ona decydujaca dla nas.
Trzymam mocno ✊✊✊
Hej Dziewczyny,

Ja tez bardzo prosze o kciuki!

Wizyta dzis o 12 - mega denerwuje sie czy moj maly incydent z plamieniem nie byl oznaka czegos zlego... :( caly tydzien udalo mi sie zachowac spokoj, a teraz totalna rozsypka :(

Jesli jednak wszystko byloby dobrze to na nastepnym spotkaniu PAPPA i USG genetyczne (ja na pewno zrobie kombo). Ale poki co boje sie jeszcze tak daleko wybiegac w przyszlosc mimo iz to tylko dwa tygodnie...
Za was również mocno trzymam ✊✊✊

Ja jestem strasznie rozzalona, bo miałam wybrac sie dzis na wieczór panieński, ale przez nudności najprawdopodobniej odpuszcze. A tak na to liczylam :( :(
Do wieczorka może się uspokoi wszystko i będziesz na silach...
Hej dziewczyny, wszystkim wizytujacym życzę spokojnej i udanej wizyty.
Ja dzisiaj z lekka odchodzę od zmysłów :)
Zostało 12 dni do genetycznego usg....
Piersi praktycznie w ogóle nie bolą.
Czuje głód bez mdlosci, tzn jakichś większych, lekkie są.
Brzuszek malusi, prawie go nie ma. W nocy dość silne klucia, kilka, ale wzbudziły moja paranoje.
Jak ja bym chciała mieć dostęp do prywatnego giną z usg, zapłacić, wejść, zobaczyc....
Nie martw się, na pewno wszystko jest dobrze! Tak być musi i w to musisz wierzyć! Nie ma innej opcji!

Dziewczyny podpowie mi ktoras, kiedy, w ktorym tygodniu najlepiej wykonac usg genetyczne? Tez mnie to niebawem czeka, a nie chce przegapic.

Wybiore sie do tego samego lekarza co w pierwszej ciąży, bo on ma certyfikat fmf. Nie jest bardzo komunikatywna osoba, ale ma super sprzet i sie naprawdę zna na rzeczy. Innych badan genetycznych nie robie.

Dziewczyny podpowie mi ktoras, kiedy, w ktorym tygodniu najlepiej wykonac usg genetyczne? Tez mnie to niebawem czeka, a nie chce przegapic.

Wybiore sie do tego samego lekarza co w pierwszej ciąży, bo on ma certyfikat fmf. Nie jest bardzo komunikatywna osoba, ale ma super sprzet i sie naprawdę zna na rzeczy. Innych badan genetycznych nie robie.
11-14tc :)

Idziemy podobnie z wiekiem ciąży. Ja mam 28 maja genetyczne i test PAPA.
Kazała mi się umówić przed Bożym Ciałem.

Hej Dziewczyny,

Ja tez bardzo prosze o kciuki!

Wizyta dzis o 12 - mega denerwuje sie czy moj maly incydent z plamieniem nie byl oznaka czegos zlego... :( caly tydzien udalo mi sie zachowac spokoj, a teraz totalna rozsypka :(

Jesli jednak wszystko byloby dobrze to na nastepnym spotkaniu PAPPA i USG genetyczne (ja na pewno zrobie kombo). Ale poki co boje sie jeszcze tak daleko wybiegac w przyszlosc mimo iz to tylko dwa tygodnie...

\będzie dobrze na 100 % :)

Witam dziewczyny mogę dołączyć? Mam 35 lat no w sumie dopiero w sierpniu skończę ale na bezpłatne genetuczne już się łapie więc mona uznać że do najmłodszych mamusiek już nie należeMam już syna z 2012 i wtedy też spędzilam 9 super miesięcy tu na forum a znajomości trwaja do dzis, mam nadzieję że i tym rażem tak bedzie☺ Teraz najważniejsze termin mam na 8.12 a najbliższa wizyta to usg genetyczne 23.05.

reklama
Witam dziewczyny mogę dołączyć? Mam 35 lat no w sumie dopiero w sierpniu skończę ale na bezpłatne genetuczne już się łapie więc mona uznać że do najmłodszych mamusiek już nie należeMam już syna z 2012 i wtedy też spędzilam 9 super miesięcy tu na forum a znajomości trwaja do dzis, mam nadzieję że i tym rażem tak bedzie[emoji5] Teraz najważniejsze termin mam na 8.12 a najbliższa wizyta to usg genetyczne 23.05.
Hej, witaj, rozgosc sie :)
Ja też mam znajome z listopadowek 2011 :)
Mam termin na 7.12 I genetyczne 24.05 :)

Do góry