reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

@motylkowelove czytalam jakos ostatnio ze krew z nosa sie zdarza w 1 trym ciąży oczywiscie nie pamietam do konca czemu, cos ze duzo krwi sie chyba przepompowywuje czy cus;) a kombo to okreslenie do wszystkiego ze taki zestaw;) pewnie od combination w skrocie combo
A to pewnie tak [emoji4] no ja od naciagania słaba i wiesz leki rozrzedzajace to norma : /
A u Ciebie dobrze ?

reklama
Ja dziś chyba nie dojdę do siebie ledwo żyje... jeszcze krew z nosa mnie zalala chyba już z osłabienia . Myślę co zjeść... płacze bo nic juz dla mnie nie ma [emoji20] dajcie jakiś pomysł tylko że mięso ble jak coś :/

Jak dzisiejsze wizyty?

Jesli bez miesa to moze byc ryz z jablkami i bita smietana :D albo makaron z jablkami hmm nalesniki z serem, pierogi z owocami lub serem albo ruskie ;) a moze jakas ryba? Salatka jarzynowa albo racuchy z jablkiem i bananem :) tyle jak narazie mi przychodzi do glowy.

Jesli bez miesa to moze byc ryz z jablkami i bita smietana :D albo makaron z jablkami hmm nalesniki z serem, pierogi z owocami lub serem albo ruskie ;) a moze jakas ryba? Salatka jarzynowa albo racuchy z jablkiem i bananem :) tyle jak narazie mi przychodzi do glowy.
Hehe no nic mi się nie chce ... Nie mam smaku ani na ryz ani na jabłka przegryzlam truskawki i kiwi i nke wkem czy czegoś nke zamówię z tego wszystkiego chociaż sama nie wiem co[emoji23][emoji23] trudny temat haha

Dziewczyny oszaleje, od 4 godzin mam regularne, raz na 2-3 minuty klucia, przeszywajace, od okolicy pępka, może trochę ponizej, I idą w dół w podbrzusze.... Nie zwijaja mnie z bólu, ale nie są to lekkie klucia w boku lub rozciąganie. Leżę. Wzięłam no spe. I boję się jak Cholera

Julianna spokojnie to napewno nic zlego, Twoja macica ma prawo teraz pobolewac, ciagnac, kluc -tyle teraz pracy wykonuje. Zrob sobie moze ciepla kapiel i sproboj sie odprezyc.

reklama
Do góry