reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Hej, ja pobudka 5:30. Zaraz wychodzę do pracy a tak mi się nie chce, oby szybko już była 16. Kaszel nadal mnie męczy, makabra, oby już przeszło bo się wykończę.
Brzuch już nie boli, ale bolał jeszcze jak szłam spać.
Za Waszymi radami się do siebie nie odzywamy, przyjdzie kozą do woza. Ja pierwsza ręki (jak zwykle ja zawsze to robię) teraz nie wyciągnę.

Nie wiem czy są dziś wizyty, a jak tak to kciuki trZymam.
Miłego dnia [emoji4]

Hej, ja pobudka 5:30. Zaraz wychodzę do pracy a tak mi się nie chce, oby szybko już była 16. Kaszel nadal mnie męczy, makabra, oby już przeszło bo się wykończę.
Brzuch już nie boli, ale bolał jeszcze jak szłam spać.
Za Waszymi radami się do siebie nie odzywamy, przyjdzie kozą do woza. Ja pierwsza ręki (jak zwykle ja zawsze to robię) teraz nie wyciągnę.

Nie wiem czy są dziś wizyty, a jak tak to kciuki trZymam.
Miłego dnia [emoji4]
Dużo zdrówka[emoji8][emoji7][emoji8] i sie nie steresuj facetem. Twoje zdrowie jest najważniejsze[emoji8] milej pracy

Ja tam farbuje [emoji16]i robię paznokcie żelowe [emoji16] gdzies byly zabobony ze farba nie łapie tak dobrze ale mi sie to nie zdarzyło

Ja właśnie wczoraj zdecydowałam się pofarbowac. Jeśli chodzi o kolor (czarny) to wydaje mi się że bardziej nawet złapał niż przed ciążą. Zastanawia mnie tylko czy żadne substancje z farby nie dotrą do dzidziusia.

Ja właśnie wczoraj zdecydowałam się pofarbowac. Jeśli chodzi o kolor (czarny) to wydaje mi się że bardziej nawet złapał niż przed ciążą. Zastanawia mnie tylko czy żadne substancje z farby nie dotrą do dzidziusia.
Ja w pierwszej ciazy pytałam gin bo tez mialam wątpliwości. Powiedziała ze mozna bo to tylko "miejscowe" i nie dostaje sie do krwiobiegu. Mówiła ze nawet na solarium na 5 minut można i paznokcie robić też. A to najlepsza Pani Doktor u mnie w mieście. Na solarium bym nie poszła ale paznokcie robię i włosy tez

Ja w pierwszej ciazy pytałam gin bo tez mialam wątpliwości. Powiedziała ze mozna bo to tylko "miejscowe" i nie dostaje sie do krwiobiegu. Mówiła ze nawet na solarium na 5 minut można i paznokcie robić też. A to najlepsza Pani Doktor u mnie w mieście. Na solarium bym nie poszła ale paznokcie robię i włosy tez

To trochę mnie uspokoiłaś :)

reklama
Mój mąż uważa że to urocze jak się wkurzam, bo robię wtedy "takie zabawne minki".... - _-
A jak mu mówię, że jego zachowanie na prawdę mnie denerwuje i wkurza i ciśnienie mi podnosi, to jest bardzo zdziwiony, bo przecież on tylko żartuję, drodzy się a ja jestem za wrażliwa skoro mnie wszystko wkurza :)

Też fakt, że jestem nerwus I szybko mnie cholera strzela, zwłaszcza jak mam gorszy dzień, to wtedy nawet sposób w jaki je potrafi mi przyspieszyć puls "bo nb cholere on tak Głośno przelyka?!?"

W sytuacji zirytowania nie umiem spojrzeć na sprawę z dystansu, ale po czasie widzę jak często sama dolewam oliwy do ognia, bo też nie umiem odpuścić, zacisnąć zębów i po prostu olać ciepłym moczem, jeśli coś jest wkurzjace ale w granicy wytrzymałości, bez powodu do rozwodu :)
Ja tez jestem taka nerwowa ,a w ciazy to juz wogole wszystko mnie irytuje.

Do góry