reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Duphaston biorę na czczo bo mam 3 razy dziennie i innych leków trochę więcej żeby nie brać na raz to muszę rano wcześnie [emoji4]

reklama
no mój maż narzeka ze jestem nie do życia:p
Jestem technikiem farmaceutycznym wiec cały dzien w aptece na nogach i po całym dniu troszkę brzuch mnie pobolewa. Mam w planie popracowac do konca czerwca i isc na l4 ale zobaczymy co na to mój lekarz.
AAAAaaa i jestem z Wrocławia
Witam kolezanke po fachu :) ja juz nie pracuje :)

Ja tez ostatnie wyniki mialam dobre, ale w kazdej ciazy musialam brac zelazo wiec obawiam sie ze i w tej mnie to nie ominie, a ja tak nie nawidze tabletek wrr. Duphaston rano bierzecie na czczo?
Mam tak samo jak Ty, w dodatku tuż przed ciaza walczyłam z anemia, ale ostatnie wyniki vyly ok więc już nie biorę dodatkowego żelaza. Na razie xD
Też nienawidzę tabletek, mam łzy w oczach przy lykaniu nawet najmniejszej xD a witaminy i kwas omega 3 mam w dość dużych pigulach więc co wieczór jest rytuał marudzenia przed polknieciem xd

Generalnie to udało mi się przetrwać dzień w pracy xD lekka jest, teoretycznie, 8h siedzenia i klepania na kompie, zero stresu, zero wygórowanych targetow, mogę jeść przy kompie i odchodzić od biurka co 40 minut żeby rozprostowac gnaty :D ale jednak męczy takie siedzenie. No i zapachy dookoła. Na moim piętrze jest około 100 osób, każdy coś tam je o pije a mnie aż cofa od tego.... Ech. Ale przeżyłam xD już jestem w domu i jem spaghetti :D drugi dzień z rzędu xD w pracy też je jadłam xD chyba mi brakuje czegoś skoro mam takie parcie akurat na te potrawe....

Ja wlasnie siedze z corka na placu zabaw i chyba zaraz zasne na tej lawce :D a mialam jeszcze paznokcie dzisiaj robic [emoji14]

reklama
Do góry