HappyElephant
Fanka BB :)
Wizyty bez USG też mają jakiś tam sens, bo w UK poza dwoma USG są tylko takie wizyty u położnej Zawsze może posłuchać serca dziecka dopplerem. Oczywiście nie w pierwszych tygodniach.
Byłam dziś zapisać się na wizytę u lekarza rodzinnego. Jutro rano. Pewnie zmierzy ciśnienie, zasugeruje omijanie sera pleśniowego i to będzie na tyle Spytam przy okazji o to plamienie. Po wizycie zarejestruję się do położnej.
Nie znam tego konkretnego preparatu, ale ogólnie radzę zacząć dawkowanie powoli, nigdy od maksymalnej dawki, żeby żołądek i system trawienny się przyzwyczaiły. Jeśli weźmiesz od razu max, to lepiej jednocześnie kup coś na zatwardzenie... Często w życiu brałam żelazo, również po porodzie, bo miałam transfuzję.Ile razy i w jakiej dawce dziennie to można ? bo dawka zalecana jest mega boje , że wysiądzie mi żołądek ;p a kupiłam sobie opakowanie , no i będę pokrzywę pić
Byłam dziś zapisać się na wizytę u lekarza rodzinnego. Jutro rano. Pewnie zmierzy ciśnienie, zasugeruje omijanie sera pleśniowego i to będzie na tyle Spytam przy okazji o to plamienie. Po wizycie zarejestruję się do położnej.