reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

No to tak na spokojnie cześć I czołem :)
Ja się zmusiłam, żeby dotrzeć dzisiaj do pracy i jestem nie dk zycia. Mdlosci niemiłosierne. Głodna I nieglodna na raz. Do lodówki w domu za daleko, a lunch który sobie zabrałam z domu jakoś mi nie podchodzi :( ogólnie ledwie siedze, tak mi się chce spać że to jakaś magia.... A zostało mi jeszcze 4h pracy :(
:) mam to samo wczoraj w pracy na chwilę zamknęłam oczy i mało brakowało a mocno zasnęłabym przy biurku :)

reklama
Ja bym brała ascofer. Jest zarejestrowany jako lek, a Szelazo albo Chela-Ferr to jednak suple.

Ile razy i w jakiej dawce dziennie to można ? bo dawka zalecana jest mega boje , że wysiądzie mi żołądek ;p a kupiłam sobie opakowanie , no i będę pokrzywę pić

Dzięki za pomoc :) akurat byłam odebrać wyniki i przy aptece więc potrzebowałam szybko :D

Hej dziewczyny, u nas pogoda jest ciężką dzisiaj bo jest mega duszo, zaczyna grzmiec , ja dzisiaj leniuchuje , odebralam małego , i teraz siedzimy na tarasie [emoji4] ja jutro jadę na badania już mi się słabo robi jak mysle o igle [emoji848]

Hej Mamusie. Dołączam do waszej grupy.
Jestem w 10 tygodniu ciąży.
Termin na 6 grudnia.
Jestem już mama 4 letniej córeczki Marysi, która przyszła na świat w trudnych okolicznosciach.
O drugą ciąże nie staraliśmy się długo w grudniu odstawiłam tabletki a w marcu zaszłam w ciąze.
Przez wzgląd na pierwszą ciąże gdzie jej przebieg był bezproblemowy, poza cukrzycą ciązową, oderwało mi się łożysko i dziecko urodziło się w cięzkiej zamartwicy.
Na szczeście dzis jest zdrową i cudowną dziewczynkom.
Jednak moje obawy co do tej ciąży są ogromne boje się kazdego innego samopoczucia.
W ciązy z córką czułam się wyśmienicie zadnych mdłosci wymiotów tylko spałam duzo a teraz mam mdłosci jestem ciągle zmeczona i ogólnie rozbita.

Hej Mamusie. Dołączam do waszej grupy.
Jestem w 10 tygodniu ciąży.
Termin na 6 grudnia.
Jestem już mama 4 letniej córeczki Marysi, która przyszła na świat w trudnych okolicznosciach.
O drugą ciąże nie staraliśmy się długo w grudniu odstawiłam tabletki a w marcu zaszłam w ciąze.
Przez wzgląd na pierwszą ciąże gdzie jej przebieg był bezproblemowy, poza cukrzycą ciązową, oderwało mi się łożysko i dziecko urodziło się w cięzkiej zamartwicy.
Na szczeście dzis jest zdrową i cudowną dziewczynkom.
Jednak moje obawy co do tej ciąży są ogromne boje się kazdego innego samopoczucia.
W ciązy z córką czułam się wyśmienicie zadnych mdłosci wymiotów tylko spałam duzo a teraz mam mdłosci jestem ciągle zmeczona i ogólnie rozbita.
Witaj, ja też się czuje teraz inaczej niż w pierwszej ciąży, nic mi nie dolegało , a teraz mam mdłości i wgl jakoś albo się czuje [emoji848]teraz musi się wszystko szczęśliwe skończyć , trzeba myśleć pozytywnie [emoji4]

no mój maż narzeka ze jestem nie do życia:p
Jestem technikiem farmaceutycznym wiec cały dzien w aptece na nogach i po całym dniu troszkę brzuch mnie pobolewa. Mam w planie popracowac do konca czerwca i isc na l4 ale zobaczymy co na to mój lekarz.
AAAAaaa i jestem z Wrocławia

Hej dziewczyny, u nas pogoda jest ciężką dzisiaj bo jest mega duszo, zaczyna grzmiec , ja dzisiaj leniuchuje , odebralam małego , i teraz siedzimy na tarasie [emoji4] ja jutro jadę na badania już mi się słabo robi jak mysle o igle [emoji848]

Ja tez jutro jade na badania, igly sie nie boje bardziej wynikow :) i najbardziej tego zelaza blleee no ale juz nic nie zmienie :)

reklama
ja w 1 ciązy dobrze się czułam i pracowałam w sumie do konca 7 miesiaca, ale teraz jak mam 4 latke w domu wiecej obowiazkow i do tego gorzej sie czuje to nie mam siły juz tak naprawde pracowac zawodowo, mam nadzieje ze lekarz to zrozumie

Do góry