reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

No wlasnie, a te pieniadze, ktore wydajemy teraz na badania i wizyty i tak bysmy rozwalily na glupoty najprawdopodobniej :)
No tak to az noe bo ja na pożyczkach ciągle u mnie to tysiącami idzie ale czekam na moje szczęście i wierzę ze tym razem dotrwamy [emoji4]
Juz mam stres przed poniedziałkiem : p

reklama
No wlasnie, a te pieniadze, ktore wydajemy teraz na badania i wizyty i tak bysmy rozwalily na glupoty najprawdopodobniej :)
Hahaha, dokładnie, ja bym nawet nie wiedziała gdzie ta kasa się podziala, także wole inwestować w dzidzola, niech rośnie duży, zdrowy i mądry :)

W Łodzi usg genetyczne mniej wiecej od 180-280 a reszta czyli te wszystkie testy z krwi zaczynaja sie od 2000 tyś prywatnie.

Ja cały czas mam nadzieję ze jest dobrze a objawy to tylko skutek tego że bobas rośnie [emoji4]mimo wszystko zawsze stresik jest

Wiecie co za nic w świecie nie umiem spać na lewym boku ...
I tak przekrece się na brzuch albo obudzę na prawym...
I boję się żeby nie zaszkodzić . Myślałam żeby kupić ta podusie w kształcie C ale nie chce za szybko bo jeszcze mam stracha trochę

Ja cały czas mam nadzieję ze jest dobrze a objawy to tylko skutek tego że bobas rośnie [emoji4]mimo wszystko zawsze stresik jest
A ja się martwiłam, ze nie mam objawów bo tak naprawdę poza brakiem miesiączki i tym że 2 razy mnie zemdlilo nic mi nie jest a jest wszystko ok. Nie ma co się stresować, ten nasz stres jest bardziej szkodliwy dla dziecka niż te nasze objawy i braki objawów :)

No jakoś 35 lat czasami kierują Ale to takie prenatalne ze lekarz wgl pojęcia nie ma o dokładnym przeprowadzeniu tego badania

Tu zdecydowanie się nie zgodzę, gdy ma się skończone 35 lat to dostaje się skierowanie na badania prenatalne w poradni genetycznej, a nie do jakiegoś przypadkowego lekarza bez doświadczenia.

Poronienia nie są wskazaniem do badań prenatalnych na NFZ.

reklama
Miałam 21 lat, ciąże zagrożona, ale wyniku usg dobre i zero iono mi prenatalne na NFZ. Nie mam pojęcia czemu.

Do góry