Dagaa11
Fanka BB :)
Zrob, moze tanie to nie jest, ale wartoNie znam się dlatego pytam, ale dobrze wiedzieć i w takim razie na pewno je zrobię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrob, moze tanie to nie jest, ale wartoNie znam się dlatego pytam, ale dobrze wiedzieć i w takim razie na pewno je zrobię
Są prenatalne później polowkowe [emoji4] ja tez wszystkiego nie wiem ale co wiem to moge podpowiedzieć hehNie znam się dlatego pytam, ale dobrze wiedzieć i w takim razie na pewno je zrobię
Na bobasa nie pożałuje ani złotówki i tak chodzę prywatnie więc z kosztami się liczę, na szczęście mój doktorek nie jest materialistą i często w ogóle kasy nie bierze ode mnie za wizytęZrob, moze tanie to nie jest, ale warto
Ja wczoraj jak zaplacilam w labo 160 za badania to troche mi sie slabo zrobilo, ale potem sobie pomyslalam, ze przeciez sama zdecydowalam sie na prywatnego lekarza i musze sie z tym liczycNa bobasa nie pożałuje ani złotówki i tak chodzę prywatnie więc z kosztami się liczę, na szczęście mój doktorek nie jest materialistą i często w ogóle kasy nie bierze ode mnie za wizytę
Ja tak płacę co 2 tyg za badania no a jak robiłam powtorke wszystkie toxo helicobacter itd to 250 xD i tak w kółko Ale co to takie ceny leki sa drogie bardzoJa wczoraj jak zaplacilam w labo 160 za badania to troche mi sie slabo zrobilo, ale potem sobie pomyslalam, ze przeciez sama zdecydowalam sie na prywatnego lekarza i musze sie z tym liczyc
Ten lekarz prowadził dwie ciążę mojej mamy i dużo koleżanek do niego chodziło, oprócz tego pracuje również w szpitalu, wcześniej na porodówce, teraz na patologii ciąży także mam do niego mega zaufanie nie poszłabym do żadnego innego. A gdybym miała czekać od usg do usg na NFZ to bym zwariowała, tu mam chociaż usg co wizytę, jestem w 9tc i już 4 razy robione usgJa wczoraj jak zaplacilam w labo 160 za badania to troche mi sie slabo zrobilo, ale potem sobie pomyslalam, ze przeciez sama zdecydowalam sie na prywatnego lekarza i musze sie z tym liczyc
No Ty to w.ogole masz hardcore, ale tak jak Patka napisala- dla bobasa nie szkoda ani grosza zeby tylko wszystko bylo dobrze a reszta sie nie liczy!Ja tak płacę co 2 tyg za badania no a jak robiłam powtorke wszystkie toxo helicobacter itd to 250 xD i tak w kółko Ale co to takie ceny leki sa drogie bardzo
Ja mam nowego, poprzedni do ktorego chodzilam wkurzyl mnie na pierwszej wizycie ciazowej i stwierdzilam, ze go pierdziele znalazlam takiego mlodego lekarza, ale tak wzbudzil moje zaufanie jak malo kto mam nadzieje, ze tak bedzie do konca ciazyTen lekarz prowadził dwie ciążę mojej mamy i dużo koleżanek do niego chodziło, oprócz tego pracuje również w szpitalu, wcześniej na porodówce, teraz na patologii ciąży także mam do niego mega zaufanie nie poszłabym do żadnego innego. A gdybym miała czekać od usg do usg na NFZ to bym zwariowała, tu mam chociaż usg co wizytę, jestem w 9tc i już 4 razy robione usg
No wlasnie, a te pieniadze, ktore wydajemy teraz na badania i wizyty i tak bysmy rozwalily na glupoty najprawdopodobniejDagaa dokladnoe ja juz przestałam liczyć ile wydaje bo to dom by postawił za to ważne ze bobas rośnie i tyle mnie interesuje [emoji4]