reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Na bobasa nie pożałuje ani złotówki :) i tak chodzę prywatnie więc z kosztami się liczę, na szczęście mój doktorek nie jest materialistą i często w ogóle kasy nie bierze ode mnie za wizytę :D
Ja wczoraj jak zaplacilam w labo 160 za badania to troche mi sie slabo zrobilo, ale potem sobie pomyslalam, ze przeciez sama zdecydowalam sie na prywatnego lekarza i musze sie z tym liczyc :)

Ja wczoraj jak zaplacilam w labo 160 za badania to troche mi sie slabo zrobilo, ale potem sobie pomyslalam, ze przeciez sama zdecydowalam sie na prywatnego lekarza i musze sie z tym liczyc :)
Ja tak płacę co 2 tyg za badania no a jak robiłam powtorke wszystkie toxo helicobacter itd to 250 xD i tak w kółko Ale co to takie ceny leki sa drogie bardzo

Ten lekarz prowadził dwie ciążę mojej mamy i dużo koleżanek do niego chodziło, oprócz tego pracuje również w szpitalu, wcześniej na porodówce, teraz na patologii ciąży także mam do niego mega zaufanie ;) nie poszłabym do żadnego innego. A gdybym miała czekać od usg do usg na NFZ to bym zwariowała, tu mam chociaż usg co wizytę, jestem w 9tc i już 4 razy robione usg :D

Też prywatnie chodzę Ci z NFZ to porazka jeśli chodzi o wiedzę to tylko podstawy podstaw , już to przerobilam I w nosie mam czekać a jeszcze nie być pod 99 % opieka

Ja tak płacę co 2 tyg za badania no a jak robiłam powtorke wszystkie toxo helicobacter itd to 250 xD i tak w kółko Ale co to takie ceny leki sa drogie bardzo
No Ty to w.ogole masz hardcore, ale tak jak Patka napisala- dla bobasa nie szkoda ani grosza :) zeby tylko wszystko bylo dobrze a reszta sie nie liczy!
Ten lekarz prowadził dwie ciążę mojej mamy i dużo koleżanek do niego chodziło, oprócz tego pracuje również w szpitalu, wcześniej na porodówce, teraz na patologii ciąży także mam do niego mega zaufanie ;) nie poszłabym do żadnego innego. A gdybym miała czekać od usg do usg na NFZ to bym zwariowała, tu mam chociaż usg co wizytę, jestem w 9tc i już 4 razy robione usg :D
Ja mam nowego, poprzedni do ktorego chodzilam wkurzyl mnie na pierwszej wizycie ciazowej i stwierdzilam, ze go pierdziele :) znalazlam takiego mlodego lekarza, ale tak wzbudzil moje zaufanie jak malo kto :) mam nadzieje, ze tak bedzie do konca ciazy

Dagaa dokladnoe ja juz przestałam liczyć ile wydaje bo to dom by postawił za to ważne ze bobas rośnie i tyle mnie interesuje [emoji4]

reklama
Do góry