reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Kochana bardzo mi przykro, serduszko w ogole nie zabilo czy przestalo bic? Bo to chyba Ty czekalas dzisiaj czy zobaczgsz serduszko? Tal mi przykro, bo z calego serca wierzylam, ze zobaczysz dzisiaj :( co do szpitala to sie nie boj. Zabieg odbywa sie w znieczuleniu ogolnym, nic nie bedziesz czula. Ja rano poszlam do szpitala i popoludniu bylam juz w domu. Mam nadzieje, ze masz wsparcie w bliskich...
Mąż tylko wie o ciąży ... Wygląda na to że przestało bić bo był już płód ale nie bilo serduszko

reklama
Mąż tylko wie o ciąży ... Wygląda na to że przestało bić bo był już płód ale nie bilo serduszko
Współczuję kochanie, wiem, że słowa nijak nie ukoja bólu, strasznie mi przykro, że Cie to spotkało, ale wierzę, że dasz radę przez to przejść i o ile tylko tak zdecydujesz to w końcu uda się wam mieć dzidziusia.

Dzieki.... Nie wiem czy ze mną coś nie tak czy co ... Czemu to serduszko przestało bić
To wcale nie musi być Twoja wina.
W większości sytuacji okazuje się, że zarodek źle się rozwijał, po prostu, może któreś z was było zaziebione jak był czas zapladniania, może jakiś wirusek się przyplatal, a może po prostu tak wyszło i nie ma na to żadnego wytłumaczenia.
Wiem, że brzmi to strasznie ale ponoć co czwarta ciaza kończy się poronieniem, czasem na bardzo wczesnym etapie, że kobieta nawet nie zdąży się zorientować że była w ciąży, a czasem trochę później....
Bądź silna i nie pozwól sobie na poczucie winy, że to Twoja wina.

Nie muszę. Powiedział, że zaleca L4, ale jeśli nie będę dźwigać itp to mogę pracować. W piątek kontrola i wtedy się wyjaśni w którym kierunku zmierzamy.
W sumie dobrze, bo chyba bym oszalała w domu...
Witaj. Czytam Was z ukrycia :)
Nie wiem u jakiego lekarza byłaś ale na Twoim miejscu poszlabym do innego. Na krwiaka najlepsze jest leżenie i wypadałoby zbadać krzepliwosc krwi bo tu może być przyczyną powstania. Jestem w 11 tygodniu ciąży i co chwila pojawiają się jakieś krwiaczki, jestem na zastrzykach-heparyna i mam zalecenie oszczdzania się a przede wszystkim jak najwięcej leżeć. Jeśli krwiak raptownie pęknie jest zagrażający ciąży a jeśli powoli się wchłania albo po prostu oczszcza (efektem jest krew) jest bezpieczniejszy. Każdy lekarz który ma większe doświadczenie nie pozwala przy krwiaku normalnie funkcjonować. nie chce Cię straszyć tylko podzielić się swoją wiedzą.

Czasem Was podczytuje ale nie wszystko..
Mam nadzieje ze u wszystkich wszystko ok!!!:*

reklama
Do góry