reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Czesc dziewczyny [emoji4]
Chyba zostane z wami.Dzisiaj bylam na uzg kolejnym i jestem w 9t 3d ciazy to moja druga ciaza mam syna 10 lat [emoji16] na zdjeciu przyblizona date porodu mam 8 grudzien hehe zobaczymy jutro dopiero zakladam ksiazeczke ciazowa. A o to nasze drugie szczescie.
Zobacz załącznik 854872
Hejka :) przede wszystkim gratulacje :). Zapraszamy :)
Ja mam syna 6.5 lat, termin wg om mam na 7.12 ale ciaza wydaje się starsza według ostatniego usg więc zobaczymy :)

reklama
Czesc dziewczyny [emoji4]
Chyba zostane z wami.Dzisiaj bylam na uzg kolejnym i jestem w 9t 3d ciazy to moja druga ciaza mam syna 10 lat [emoji16] na zdjeciu przyblizona date porodu mam 8 grudzien hehe zobaczymy jutro dopiero zakladam ksiazeczke ciazowa. A o to nasze drugie szczescie.
Zobacz załącznik 854872
Ale cos nie pasuje data porodu bo jestem w 9t i 3 dzien a w grudniu porod ?

Julianna Tak mam termin na 15.12 wg kalkulatorów. Lekarz jeszcze nie wyliczył terminu, na następnej wizycie będę miała założoną kartę ciąży.

Zuzanka Mojego męża kuzynka miała pełno mięśniaków i zagrozona ciaze a donosila i ma 10 letniego synka

Kasiula Przykro mi. To nie Twoja wina. Ja ostatnio jak podejrzewałam ze ciaza sie nie rozwija po dwóch poronieniach tez myslalam ze cos ze mną nie tak. A jednak nie...
Ja mialam w szpitalu podane kilka razy globulki na otwarcie szyjki, na drugi dzien zadziałały. Jak sie organizm oczyscil to mialam narkoze i łyżeczkowanie a w kolejnym dniu wyszłam do domu. Trzymaj się

Ja na om mam 11 t i 1 dzien wedlug ciazy 9 t i 3 d a porod mam na 8 grudnia niewiem czy dobrze jest. A i dziekuje [emoji6]
Wg usg masz termin dobrze :) ja wg om mam na 07.12 bo powinnam być teraz w 9t4d :) a wg ostatniego usg powinien być teraz równo 10tc :) wg om chyba powinno być w listopadzie :) mogłaś mieć późną owulacje :)

Wg usg masz termin dobrze :) ja wg om mam na 07.12 bo powinnam być teraz w 9t4d :) a wg ostatniego usg powinien być teraz równo 10tc :) wg om chyba powinno być w listopadzie :) mogłaś mieć późną owulacje :)
Aaaalbo 1.12 :) nie jestem teraz pewna ale jakbyś miała 11t1d dzisiaj to chyba termin by był na 1.12

reklama
Do góry