reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Musisz leżeć??? Wszystko będzie dobrze[emoji8] czesto krwiaki sie wchlaniaja szybciutko
Nie muszę. Powiedział, że zaleca L4, ale jeśli nie będę dźwigać itp to mogę pracować. W piątek kontrola i wtedy się wyjaśni w którym kierunku zmierzamy.
W sumie dobrze, bo chyba bym oszalała w domu...

reklama
A ja od rana chora z gorączką i zawalonym gardłem, czuje, że idzie na oskrzela. Mój doktorek pozwolił brać paracetamol jakby temperatura skoczyła powyżej 38 stopni i chlorchinaldin, także może się wykuruje do końca tygodnia, zastanawiam się czy jakieś krople do nosa można stosować bo oddychać nie mogę?

Nie muszę. Powiedział, że zaleca L4, ale jeśli nie będę dźwigać itp to mogę pracować. W piątek kontrola i wtedy się wyjaśni w którym kierunku zmierzamy.
W sumie dobrze, bo chyba bym oszalała w domu...
Ja bym jednak do wizyty odpuściła wszystko i leżała plackiem ... wysiłek może zaszkodzić .
A do piątku zleci . Ale Twoja decyzja oczywiście [emoji4]

Nie tak ale miałam zle przeczucia ...przykro mi bardzo jest nawet nie wiem co mnie czeka w tym szpitalu ...nigdy nie miałam poronienia ...
Kochana bardzo mi przykro, serduszko w ogole nie zabilo czy przestalo bic? Bo to chyba Ty czekalas dzisiaj czy zobaczgsz serduszko? Tal mi przykro, bo z calego serca wierzylam, ze zobaczysz dzisiaj :( co do szpitala to sie nie boj. Zabieg odbywa sie w znieczuleniu ogolnym, nic nie bedziesz czula. Ja rano poszlam do szpitala i popoludniu bylam juz w domu. Mam nadzieje, ze masz wsparcie w bliskich...

reklama
A ja od rana chora z gorączką i zawalonym gardłem, czuje, że idzie na oskrzela. Mój doktorek pozwolił brać paracetamol jakby temperatura skoczyła powyżej 38 stopni i chlorchinaldin, także może się wykuruje do końca tygodnia, zastanawiam się czy jakieś krople do nosa można stosować bo oddychać nie mogę?
Coś o tym wiem caly tydzień męczyłam tak ... kup sobie pre nal en do nosa i w syropie rób inhalacje 2x dziennie mi pomogło i dziś już oddycham w końcu
Możesz tez zrobić sobie syrop z cebuli ja zrobiłam ale nie pilam bo mnie cofalo od niego :p i herbatka miodzik cytryna .
A jak lubisz czosnek to jedź sobie na śniadanie on jak antybiotyk

Do góry