Zuzanka1402
Fanka BB :)
Jestem po wizycie i nie mam najlepszych wieści... Mam krwiaka i ciąża jest zagrożona.
Dostałam Luteine i w piątek kontrola.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o boże... bym... <3 albo fasolkę szparagową w bułce.. mmmTak trzymać jak ja bym chciała sobie wciągnąć jajko sadzone z młodymi ziemniaczkami I kalafior zasmazonym w bułce tartej!!! Ale pewnie brzuch by mi urósł czterokrotnie od tego
Wiele kobiet je ma schodzą lub się wchlaniaja spokojnie , ważne gdzie jest umiejscowiony bo nie zawsze od razu oznacza najgorsze [emoji4] leżeć pachnieć i zniknie zobaczysz będzie dobrzeJestem po wizycie i nie mam najlepszych wieści... Mam krwiaka i ciąża jest zagrożona.
Strasznie mi przykro! [emoji22]Ja się z wami żegnam ...serduszko przestało bić jutro idę do szpitala ....
Koty które sa tylko w domu nie zarażają. Szybciej zarazic sie mozna od źle umytych warzyw czy owocow surowo jedzonych.Nie do końca, koty jak wiadomo lubią drapać, łap nie myją a po kupach w kuwecie chodzą, więc jak Cię podrapie.. ja bym się bała
Ja się z wami żegnam ...serduszko przestało bić jutro idę do szpitala ....