PatkaPatka
Fanka BB :)
A ja zrobiłam fasolkę po bretońsku i się zajadam od wczoraj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahahaha, ciaza to wspanialy czasHahaha, ja wciągnęłam miskę cini mini rano i czułam się jak foka (która mnie pieszczotliwie ochrzcil mój luby), ale mi mleko akurat bardzo wchodzi, co dziwne bo od 6 lat miałam nietolerancje hahaha
A dziękuję kochana, taka piłeczka która wieczorem zaczepiam męża, jak chce żeby mnie nakarmil a mam lenia i za daleko mi do kuchni dobrze ze juz widać brzuszek bo łatwiej mi go wykorzystać, jako wymowke do uprzejmego wykorzystywania męża w celach czysto karmieniowych :dAle masz cudowny brzusioooo!!![emoji7][emoji7][emoji7][emoji173]
A ja zjadłam kolejna porcje spaghetti... Tak dalej pójdzie to jak mój wróci z pracy to mu tylko garnek do wyliczania zostanie xDja tez wlasnie pochlonelam miske platkow ja dzis wogole mam ochote na wszystko po kolei az sie dziwie bo dzis to chyba mam najwiekszy apetyt od 2 miesiecy
PatkaPatka oj odważna jesteś, mnie by moje jelita znienawidzily za taką gazotworcza potrawe
A mnie nigdy nie wzruszaly takie potrawy i nigdy nic mi po nic nie dolega więc korzystam