reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Czesc Wam,
Moge dzis juz po przerwie sie odezwać bo dotrwałam do pierwszej wizyty a szczerze wątpiłam ze ta ciąża sie rozwija- od jakiegoś tygodnia kompletnie przestalam czuc sie jak w ciąży, odżyłam. Do końca wątpiłam, nawet jak na usg zobaczyłam fasolkę, nie mogłam dopatrzec serduszka... A jednak zobaczyłam i usłyszałam i dopiero uwierzyłam że będę po raz czwarty mamusia. Fasolka ma 2,32cm :blink:. Dostałam luteine ze względu na dwa poronienia. Bylam powiedziec w pracy, zanieść L4, dziewczyny gratulowały i przeżywaly ze nie będzie mial kto robić :laugh2: i sklep chyba zamkną.
W domu powiedzieliśmy dzieciom, cieszą się i to bardzo a bałam sie jak to będzie. Tylko tesciowie nie wiem jak zareagują.
Ach. Tyle tygodni minęło od zrobienia testu a ja dopiero dziś przeżywam, wzruszam się i cieszę.
Na ile dostałyście pierwsze L4? Ja dostałam na dwa tygodnie, 22.05 kolejna wizyta.

Dokladnie nie kazde malzenstwo z mlodych lat sie rozpada, ja zaszlam w ciaze w szkole sredniej znalismy sie 3 lata, nie mielismy slubu mialam nie cale 19 lat moj maz mi sie oswiadczyl, miesiac pozniej poronilam, a dwa miesiace pozniej wzielismy slub, meega sie kochamy i nie wyobrazamy sobie zycia bez siebie. A kiedy sie poznalismy spotykal sie ze mna i jeszcze jedna dziewczyna i to przez pol roku gral na dwa fronty kiedy to wyczailam to dalam ultimatum ja albo ona wybral mnie, ja sie w nim zakochalam od pierwszego wejrzenia :) a napisal do mnie jeszcze wtedy na gg przez pomylke i tak jestesmy malzenstwem juz prawie 5 lat :)

Za to moj tata zostawil mame z mlodszym rodzenstwem po 25 latach malzenstwa to dopiero byl szok.

Ale masz cudowny brzusioooo!!![emoji7][emoji7][emoji7][emoji173]
A dziękuję kochana, taka piłeczka która wieczorem zaczepiam męża, jak chce żeby mnie nakarmil a mam lenia i za daleko mi do kuchni :D dobrze ze juz widać brzuszek bo łatwiej mi go wykorzystać, jako wymowke do uprzejmego wykorzystywania męża w celach czysto karmieniowych :d

Witamy nowa mamę [emoji4]

No u mnie brzuszek też się pokazał ale nie aż tak [emoji4] przynajmniej widac ze w ciąży jesteś [emoji16][emoji7]

No chyba taka intuicja od razu wolałam zE mi czarno przed oczami [emoji6][emoji12]

Ooo ja bym zjadła coś z fast fooda... albo te choco xD u mnie płatki kukurydziane z mlekiem to teraz podstawa

PatkaPatka oj odważna jesteś, mnie by moje jelita znienawidzily za taką gazotworcza potrawe :D

Dagaa11 o tak, urokliwy zaiste :) :)

Eevciaa88 hejka hejka, gratulacje, zgaduhe że zatem masz termin w okolicy połowy grudnia :)?
Cieszymy się razem z Tobą i oby było tylko piękniej z każdym tygodniem :)
Ja w UK L4 NIE dostanę, mogę co najwyżej sama za darmo pobumelowac z tydzień i tyle.

ja tez wlasnie pochlonelam miske platkow :D ja dzis wogole mam ochote na wszystko po kolei :) az sie dziwie bo dzis to chyba mam najwiekszy apetyt od 2 miesiecy :D

ja tez wlasnie pochlonelam miske platkow :D ja dzis wogole mam ochote na wszystko po kolei :) az sie dziwie bo dzis to chyba mam najwiekszy apetyt od 2 miesiecy :D
A ja zjadłam kolejna porcje spaghetti... Tak dalej pójdzie to jak mój wróci z pracy to mu tylko garnek do wyliczania zostanie xD
I zbiera mi sie na naleśniki.... Tak tylko kilka.... :] hmmm może nawet je zrobię xD
(I oby poszło w cycki I brzuszek :D)

reklama
Do góry