reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Witam Was dziewczyny,
Od pewnego czasu zastanawiam sie czy do Was juz moge dołączyć, czy nie jest za wczesnie...

Jestem po 4 latach starań, 2 poronieniach i masie wykonanych badan.

Ostatnio rzecza jaka mialam zrobic 24.04 byla laparoskopia, mialam juz wszystkie wymagane badania wykonane w pracy powiadomilam, ze bede na L4.
Do laparoskopii nie doszlo bo kilka dni przed nia zobaczylam 2 kreski na tescie :)

Jeszcze nie potrafie sie w pelni cieszyc z tej naszej upragnionej ciąży, ale wierze, ze tym razem bedzie dobrze. Biore codziennie moja stala dawke lekow i wierze ze z kazdym dniem jestem blizej celu :)

Termin na 14.12 :)

Witam Was dziewczyny,
Od pewnego czasu zastanawiam sie czy do Was juz moge dołączyć, czy nie jest za wczesnie...

Ostatnio rzecza jaka mialam zrobic 24.04 byla laparoskopia, mialam juz wszystkie wymagane badania wykonane w pracy powiadomilam, ze bede na L4.
Do laparoskopii nie doszlo bo kilka dni przed nia zobaczylam 2 kreski na tescie :)

Jeszcze nie potrafie sie w pelni cieszyc z tej naszej upragnionej ciąży, ale wierze, ze tym razem bedzie dobrze. Biore codziennie moja stala dawke lekow i wierze ze z kazdym dniem jestem blizej celu :)

Mamy ten sam termin [emoji4]
Ja walczę od 2016 r mam 4 straty i też wierzę ze teraz się uda [emoji4] takze nie jesteś sama damy radę

Witam Was dziewczyny,

Hej kochana, moja fasolka tydzień starsza, też wyblagane po 3.5 roku starań I 3 stratach, rozgosc się do grudnia trochę się poznamy :)

Położna przychodzi z przychodni do której się należy po wyjściu ze szpitala.
Niekoniecznie, zależy do której jesteś zapisana. :)
Dziewczyny postawcie mnie do pionu, prosze. Do wizyty jeszcze tydzien, a ja zaczynam swirować. Nagle przestaly mnie dzisiaj bolec piersi po bokach, wiem ze to nie jest zaden wyrok, czy wyznacznik ciazy, ale martwi mnie to. :(
Przestań proszę. Mnie cycki tez nie bolą. Musimy wytrwać jakoś do tego piątku!
Mnie mało co brzuch boli, nie kłuje wcale. Gdyby nie to że brzuchol mi już sporo wywaliło i nie da się go wciągnąć to wiem ze w ciąży jestem :p Damy radę tylko się nie denerwuj :) i nie wymyślaj ;).
Ja miałam koszmarna noc
Ale jutro wizyta w i stres się udziela :/ mam nadzieję ze dzidzi rośnie
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!
Kurde dziewczyny, jak tak Was czytam to zastanawiam się czy ja w ogóle jestem w ciąży :D u mnie od początku żadnych mdłości, bóli, zachcianek.. jedynie piersi tylko pełniejsze, ale przy dotyku nie bolą. W sumie jeszcze nie poczułam, że jakaś fasolka się we mnie rozwija :p
Mam tak samo ;)

Witam Was dziewczyny,

A no czesc! :) Witamy, Witamy! ☺☺☺

Co tam dziewczynki?! Jak dzien leci?!
Ja w ogrodku posiedziałam.. trawe skosilam i mam dzień jabłka! ☺

Witam Was dziewczyny,

Witaj. Myśl pozytywnie a wszystko będzie dobrze, czego bardzo ci życzę.Bardzo dużo z nas przeżyło swoje straty, ale nie wolno tracić nadzieji! Trzymam kciuki!
Ostatnia @ 9 marca tydzien temu dzidziuś wszystko dobrze mial 6 mm [emoji4]
Boję się jutra bo w pierwszej ciąży wszystko się skonczylo ale wierzę ze teraz jest inaczej...
Obstawiona jestem solidnie fakt
I tak właśnie trzeba wierzyć, że tym razem się uda! Musi i nie ma innej opcji!
Ja tez z tylu głowy mam strach, zbliża się czas @ i czas w którym straciłam maleństwo i mimo ze wierze, że tym razem nic złego się nie stanie i nie dzieje, jakaś myśl za mną jak cień się ciągnie....

@Julianna_Szcz sama nie wiem czy u mnie tez juz dzis cos nie bylo widac czy to nie spozywka bo troche podjadlam:D jeszcze nie mialam brzuszka i tak bardzo o nim marze:) @Anita007 wiele z nas ma obawy ale w kupie razniej:) tez sporo nas jest po stratach wiec wiemy co czujesz, badz dobrej mysli i powodzenia:*

A no czesc! :) Witamy, Witamy! ☺☺☺

Co tam dziewczynki?! Jak dzien leci?!
Ja w ogrodku posiedziałam.. trawe skosilam i mam dzień jabłka! ☺
My pojechaliśmy na spacerek nad jeziorko i zgrzeszyłam bo zezarlam loda w Macu przegryzając frytkami :p Nawet niewiedziałam ze frytki z polewą czekoladową mogą być takie dobre :D. U mnie było dzisiaj 29 * i troszkę się wygrzalam bo z natury zmarzluch jestem. Teraz czekamy na burze ;)

reklama
Mamy ten sam termin [emoji4]
Ja walczę od 2016 r mam 4 straty i też wierzę ze teraz się uda [emoji4] takze nie jesteś sama damy radę

No wlasnie widzialam ze dzien om mamy ten sam ;)
Na ostatnim usg widzialam juz serduszko teraz czekam na kolejne jak na szpilach a tu jeszcze tyle czasu.
Moja gin mowi ze jak dojde do 8 tyg z moja fasolka to prawdopodobieństwo, ze skonczy sie zle w moim przypadku bardzo maleje... i oby tak zostalo :)

Fajnie, ze jestescie i rozumiecie jak nikt inny na ziemi :)

Do góry