reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
@motylkowelove kciuki za jutro:) kiedy mialas om? Ostatnia wizyta co pokazala? Z tego co kojarze jestes obstawiona lekami, robisz co mozesz, moze tv albo filmy zeby czas zlecial, 3mam kciuki, jutro piekne widoki Cie czekaja:):*

Ostatnia @ 9 marca tydzien temu dzidziuś wszystko dobrze mial 6 mm [emoji4]
Boję się jutra bo w pierwszej ciąży wszystko się skonczylo ale wierzę ze teraz jest inaczej...
Obstawiona jestem solidnie fakt

@motylkowelove ja bylam tydz temu i fasolka miala 17 mm a ostatnio na tym etapie niestety zobaczylam pustke, ale bardzo sie boje , mam przeciwciala anty ro ktore moge zaburzac prace serca, chociaz podobno na etapie od 16/20 tyg ale ta immunologia niestety troche niewiadoma jest. 3Mam mocno kciuki:*

Ja mam duże skopane jade na accofil u i wielu innych Ale chyba daje rade [emoji4] mam nadzieję ze dzidzia rośnie
Jeśli bierzesz steryd przeciwciała nie powinny robić problemu [emoji4] dzięki i wzajemnie ;*

@motylkowelove bylam u wielu reumatologow i ginekologow i nikt nie daje na takie przeciwciala sterydu. Jestem tylko na clexane. Nie mam podstaw z takimi wynikami na steryd, mam nadzieje ze nie bedzie nic mi mieszac . to sa nieswoiste przeciwciala ktore same nie powinny psocic, masa wynikow ujemnych wiec nic konkretnego u mnie nie ma:/

Ja nie miałam przeciwciał i dostawalam steryd na wyciszenie organizmu . Teraz mam za mocne leki więc co pominięto ale wydaje mi się ze jak u Ciebie coś z immunologa to pasowało by coś więcej chociaż mam nadzieję ze tyle wystarczy [emoji4] też biorę clexan min [emoji4]

@motylkowelove pol roku spedzilam na forum poronienia nawykowe leczenie immunologiczne wiec accofil encorton sa mi dobrze znane, ale ja jeszcze nie wiem czy mam agresywny organizm i mam nadzieje ze sie nie dowiem. 1 strata to nie podstawa do sterydu, mam nadzieje ze nie bedzoe trzeba dzialac inaczej, a to tez nie cukierki wiec jak nie ma podstaw to nie ma zalecen, profilaktycznie to przy poronieniu nawykowym bym przyjmowala mam nadzieje ze nie beda potrzebne. Mialam wiele konsultacji , w lipcu planowalam jechac do immunologa doc Pasnika w łodzi ale udalo sie zaskoczyc, lekarze twierdza ze nie powinnam brac sterydu, wiec na razie tego nie robie

reklama
Ale się wam pochwalę, poszłam odebrać syna że szkoły z mężem i jedna z mam od razu spojrzała mi na brzuch i pyta się grze znów czy w ciazy jestem, mówię że tak I widząc jej minę pytam czy chce zgadnąć który miesiąc, to usłyszałam że 4ty :p no nie powiem dzisiaj piłeczka spora :)

Do góry