reklama
motylkowelove
Fanka BB :)
Ja miałam koszmarna noc
Ale jutro wizyta w i stres się udziela :/ mam nadzieję ze dzidzi rośnie
Ale jutro wizyta w i stres się udziela :/ mam nadzieję ze dzidzi rośnie
PatkaPatka
Kurde dziewczyny, jak tak Was czytam to zastanawiam się czy ja w ogóle jestem w ciąży u mnie od początku żadnych mdłości, bóli, zachcianek.. jedynie piersi tylko pełniejsze, ale przy dotyku nie bolą. W sumie jeszcze nie poczułam, że jakaś fasolka się we mnie rozwija
HappyElephant
Dziewczyny, przecież cycki nie będą Was bolały całą ciążę, zazwyczaj bolą tylko na samym początku, i to nie każdą
Dagaa11
Ja wiem wiem, rozumiem to doskonale, ale troche mnie to martwi, ze do wczoraj bolaly, dzisiaj nagle nie.Dziewczyny, przecież cycki nie będą Was bolały całą ciążę, zazwyczaj bolą tylko na samym początku, i to nie każdą
MatiMar
@Dagaa11 mnie też piersi nie bolą A w 1 ciąży od samego początku czułam ból po bokach dość intensywny. Ja nadal KP. W sumie mało mam objawów od czasu do czasu podbrzusze ciągnie lub kłuje, większe zmęczenie odczuwam i głowa też boli najgorzej po całym dniu pracy. Trzeba myśleć pozytywnie u mnie dopiero 1 wizyta 16 maja. Czas szybko mi leci bo póki co cały czas pracuje.
olakaczmarek7
Mam tak samoKurde dziewczyny, jak tak Was czytam to zastanawiam się czy ja w ogóle jestem w ciąży u mnie od początku żadnych mdłości, bóli, zachcianek.. jedynie piersi tylko pełniejsze, ale przy dotyku nie bolą. W sumie jeszcze nie poczułam, że jakaś fasolka się we mnie rozwija
Kasia1296
Aktywna w BB
Ja mam takie bóle czasami tak jakbym miała dostać za chwilę miesiączkę I do tego jajniki mnie boląDziewczyny piszecie o pobolewających jajnikach, raz z jednej, raz z drugiej storny, o uczuciu rozpyvhania i ciągnięcia. A czy ktorąś boli brzuch typowo jak na okres? Czyli bol w dolnej czesci brzucha?
reklama
natka100
Ja tak samoKurde dziewczyny, jak tak Was czytam to zastanawiam się czy ja w ogóle jestem w ciąży u mnie od początku żadnych mdłości, bóli, zachcianek.. jedynie piersi tylko pełniejsze, ale przy dotyku nie bolą. W sumie jeszcze nie poczułam, że jakaś fasolka się we mnie rozwija