reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

A w poprzednich poronieniach leciała żywa krew, dużo, były skurcze, zadzwoniłam w poniedziałek a na usg mnie zapisali na czwartek.
Nie mieści mi się to w głowie. Słyszałam, że tam mają sceptyczne podejście, że wszystko to "wola natury" chociaż zawsze lekami można pomóc i to jest powszechne. Ale nie zdawałam sobie sprawy, że jest aż taka znieczulica...

reklama
Nie mieści mi się to w głowie. Słyszałam, że tam mają sceptyczne podejście, że wszystko to "wola natury" chociaż zawsze lekami można pomóc i to jest powszechne. Ale nie zdawałam sobie sprawy, że jest aż taka znieczulica...
Do 12tc ponoć. Ja się nigdy nie spotkałam z tym żeby się przejęli. Musiałam robić sceny, koloryzowac, błagać. A jak widać i to Joe zawsze zdaje egzamin... Cóż.

A może masz gdzieś blisko oddział „Window to the Womb”? Oni robią wczesne skany i na przykład u mnie w Watford robią też w niedzielę, wiem, bo jestem zapisana na za tydzień. Oczywiście prywatnie...

A może masz gdzieś blisko oddział „Window to the Womb”? Oni robią wczesne skany i na przykład u mnie w Watford robią też w niedzielę, wiem, bo jestem zapisana na za tydzień. Oczywiście prywatnie...
Niestety, najbliższy ponad półtorej godziny jazdy ode mnie.... Jutro mam usg... Nawet jeśli miałabym je dzisiaj to i tak nikt mi w niczym już teraz nie pomoże. Trzeba czekać na wizytę w szpitalu i tam niech stwierdza czy jest co ratować czy nie.. M.

Niestety, najbliższy ponad półtorej godziny jazdy ode mnie.... Jutro mam usg... Nawet jeśli miałabym je dzisiaj to i tak nikt mi w niczym już teraz nie pomoże. Trzeba czekać na wizytę w szpitalu i tam niech stwierdza czy jest co ratować czy nie.. M.
Szczerze mówiąc, to samo pomyślałam. Dzisiejszy skan już wiele by chyba nie zmienił, tylko tyle, że o dobę wcześniej wiedziałabyś, na czym stoisz.

Jedyne czego nie rozumiem i staram się tym podbudowac to to że plamienia są napadowe a nie ciągle, tylko jak idę do toalety, w dodatku nie ma w ogóle żywej krwi, tylko dużo brązu, no i dalej mam symptomy, mdlosci, bolesnosc piersi, nadwrażliwość na zapach.... Może jest szansa, jakimś cudem, że fasolka dalej walczy, żyje....

Jedyne czego nie rozumiem i staram się tym podbudowac to to że plamienia są napadowe a nie ciągle, tylko jak idę do toalety, w dodatku nie ma w ogóle żywej krwi, tylko dużo brązu, no i dalej mam symptomy, mdlosci, bolesnosc piersi, nadwrażliwość na zapach.... Może jest szansa, jakimś cudem, że fasolka dalej walczy, żyje....
Wszystkie trzymamy za to kciuki!!! Podziwiam Cię, bo wydajesz się opanowana i racjonalnie podchodzisz do tematu. Ja bym chyba zwariowała.

Mam nadzieję kochana że wszystko będzie dobrze.. Trzymam kciuki

reklama
Hej kochane obserwuje was tutaj od dawna ;) moja dzidzia ma już 11mm 7tydz 2 dz narazie jest Ok troszkę mnie pobolewal brzuch i lekarz w razie w przepisał mi duphaston jak by mocniej bolało i Acard powiedZcie mi kochane cZy acard warto brać ? Czy lepiej odpuścić. Sama niewiem niby profilaktycznie a się zastanawiam

Do góry