reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Moim zdaniem juz nic wiecej zrobic nie mozesz. Bylas w szpitalu, bierzesz duphaston, lez odpoczywaj i sie nie denerwuj wiem ze latwo powiedziec... ale badz caly czas dobrej mysli i wogole nie mysl ze twoje dzieciatko nie zyje!
W ktorym jestes tyg?
A moze to sa dni kiedy normalnie mialabys okres?
Mam nieregularne okresy. 25-35 dni cykl.
Ostatni był około 05.03. Więc kolejny powinien być między 30.03-10.04 a później między 25.04-05.05 więc albo albo....

reklama
Goraczka się pojawiła, nie wielka, może okolice 38 stopni.
Plamienia bardzo bardzo słabe na razie, bóle co jakiś czas, nie są mocne, ale regularne. Nie wiem co się dzieje kompletnie.
Wiesz co Ja bym tak dlugo chodzila na pogotowie az by mi pomogli. Jak juz goraczka to cos sie dzieje w twoim organiźmie. Jedź jeszcze raz powiedz że bardzo sie źle czujesz i nie dasz rady wytrzymać do poniedziałku.

@Julianna_Szcz bardzo martwi mnie to co się z Tobą dzieje :( Nie powinnaś być zostawiona z tymi wszystkimi objawami. Mogę się domyślić ile masz myśli w głowie. Niech czas płynie trochę szybciej do poniedziałku <3

Dzięki dziewczyny, przyznam, że jest ciężko nie oszalec. Niestety zostałam odprawiona wczoraj z ostrego dyżuru z jednego z większych szpitali w moim hrabstwie.

Wiesz co Ja bym tak dlugo chodzila na pogotowie az by mi pomogli. Jak juz goraczka to cos sie dzieje w twoim organiźmie. Jedź jeszcze raz powiedz że bardzo sie źle czujesz i nie dasz rady wytrzymać do poniedziałku.
Nie mają dostępnych usg, tutaj w ogóle nie ma w weekendy ludzi odpowiedzialnych za robienie usg w szpitalu, oni tu pracują pon-pt 9-17....

reklama
Do góry