Ja mam duphaston doustnie. Wiem że i jedno i drugie jest dostępne w formie tabletki i dopochwowo.Ja mam zrobic w piatek beta a wizyta 4 maja!
Dziewczyny czyli luteina To jest to Samp co ten duphaston? Oba sa dopchwowe?
reklama
Ja na tą chwilę 400 ug co ma niby być 200% zapotrzebowania. Zobacz załącznik 1524517331558.jpgJaka dawke kwasu foliowego bierzecie? Zastanawiam sie czy przy karmieniu piersia powinna byc Zwiekszona?
Załączniki
Kacprysiowo
Moderatorka
Julianna i Locja ja też rodziłam w Zdrojach jestem z okolic Szczecina miałam dwa cc w 2015 i 2017. Po 6 h chyc na nóżki.
Duphaston i Luteina to to samo, ale duphaston jest doustny a Luteina dopochwowa, osobiście wolę luteine przynajmniej mi na wątrobę nie idzie a Luteina działa miejscowo.
Aspargin brałam całe dwie ciąże. Zalecane przez dr. Teraz nie biore, będę moczyć stopy w chlorku magnezu, magnez najlepiej wchłania się przez skórę.
Duphaston i Luteina to to samo, ale duphaston jest doustny a Luteina dopochwowa, osobiście wolę luteine przynajmniej mi na wątrobę nie idzie a Luteina działa miejscowo.
Aspargin brałam całe dwie ciąże. Zalecane przez dr. Teraz nie biore, będę moczyć stopy w chlorku magnezu, magnez najlepiej wchłania się przez skórę.
Dagaa11
Fanka BB :)
Duphaston(syntetyczny progesteron)jest doustny. Luteina(progesteron) jest dostepna w formie dopochwowej lub podjezykowej.Ja mam zrobic w piatek beta a wizyta 4 maja!
Dziewczyny czyli luteina To jest to Samp co ten duphaston? Oba sa dopchwowe?
Mi po podjezykowej jest niedobrze.
Dopochwowa zamoenilam teraz na duphaston, bo miałam po luteinie straszne upławy i bardzo mnie to denerwowało.
Kacprysiowo
Moderatorka
Ooo
Daaga zapomniałam o luteinie podjezykowej.
I wizytuje jutro również ja
Daaga zapomniałam o luteinie podjezykowej.
I wizytuje jutro również ja
aga6
Ja sobie bardzo chwaliłam to. Od razu jak wrocilo czucie poszlam pod prysznic i duzo lepiej sie poczułam:-)po 6h ??? ja też miałąm CC i nawcześniej mogłąm wstawać dopiero po 12h
Wlasnie szpital św zofii w Warzawie (tzw żelazna) z tego słynie ;p
Na Madalinskiego tez tak jest.Ja sobie bardzo chwaliłam to. Od razu jak wrocilo czucie poszlam pod prysznic i duzo lepiej sie poczułam:-)
Wlasnie szpital św zofii w Warzawie (tzw żelazna) z tego słynie ;p
reklama
motylkowelove
Ja mam dopochwowo progesterone besins200mg 2x2 i dupka doustnie 3x1 ten pierwszy to nowy lek bardzo dobrze się wchłania jest lepszy od luteiny dużo ciaz na nim jest obecnie [emoji4]