Ja biorę Maglek z B6@shiran85 dlaczego niewskazany? To suplement, który z powodzeniem stosuje większość ciężarnych. Jeśli jednak się boisz polecam Tobie gorzką czekoladę, ona także uzupełni braki
Sama biorę magne b6
reklama
po 6h ??? ja też miałąm CC i nawcześniej mogłąm wstawać dopiero po 12hPo 2 cc, już po 6 h byłam na nogach i opiekowałam się dzieckiem. Mimo wszystko ostatnie czego bym chciała to pokazanie się całemu światu. Cóż, dlatego też, jestem tym kim jestem hehehe
porcelana
Fanka BB :)
Generalnie chyba tak... Tylko ten przyrost słaby.No ale miesci sie w normie? jeju do mnie idzie pierwsza burza w tym roku
Jezu, od początku tej ciąży słaby przyrost to moja zmora. Najpierw słaby przyrost bety, teraz pęcherzyka... Najgorsze jest to, że tą cholerną betę muszę znowu zrobić w odstępie 48 h, a to mnie najwięcej nerwów kosztowało.
To już moja trzecia wizyta u ginekologa, a wciąż jakieś niepewności i stres.
Locja
@Renatka80 nie pomyliłam się, dokładnie tak szybko
Mam za sobą 2 cc (2007 i 2009)
Mam za sobą 2 cc (2007 i 2009)
Martynka_K
Hej dziewczyny ja jutro też na wizyte nie mogę się doczekać aż pierwszy raz ujrzę to cudo
Ja tez jutro mam wizyteHej dziewczyny ja jutro też na wizyte nie mogę się doczekać aż pierwszy raz ujrzę to cudo
Tutti_frutti_by-Iga
Ja mam zrobic w piatek beta a wizyta 4 maja!
Dziewczyny czyli luteina To jest to Samp co ten duphaston? Oba sa dopchwowe?
Dziewczyny czyli luteina To jest to Samp co ten duphaston? Oba sa dopchwowe?
reklama
Tutti_frutti_by-Iga
Jaka dawke kwasu foliowego bierzecie? Zastanawiam sie czy przy karmieniu piersia powinna byc Zwiekszona?