reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Hej! Kciuki zaciśnięte za wizyty i bety ✊✊✊:)
Mi z nosa leci ciurkiem. Masakra, nie wiem czy to przeziębienie czy alergia mnie dopadła :no:. Mam nadzieje, że w miarę szybko się z tym uporam. Mam dużo pracy dzisiaj a tak bardzo mi się nie chce :(. I jakoś to wszystko mi nie idzie, normalnie w miejscu stoję. Jak na początku było full energii tak teraz jest leń totalny. No nic....
Miłego dnia dziewczynki i czekam na dobre wiadomości :)

Witam i trzymam kciuki za wizyty :)

Ja rodzilam dwa razy naturalnie raz o oksytocyna, masazem szyjki i trwalo to ok. 9 godz a przy drugim porodzie mialam cewnik foleya i porod trwal jakies 3 godz dodatkowo przy drugim porodzie nie wiedzialam czy to te skurcze sa porodowe :D dwa razy mialam nacinane krocze ale nie wyobrazam sobie miec cc :) po pierwsze boje sie tego znieczulenia a po drugie noe wyobrazam soboe nie miec czucia w nogach :)

reklama
Do góry