martakratka
Fanka BB :)
Będą dziołszki Moja sis miała tak samo i ma śliczną córeczkęJej mam to samo!! Z obiadem :/
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty
Moja wizyta już jutro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będą dziołszki Moja sis miała tak samo i ma śliczną córeczkęJej mam to samo!! Z obiadem :/
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty
Moja wizyta już jutro
Ja będę mieć cc trzecie .po pierwszej był odstęp 2 lata a teraz 4 będzieDziewczyny , a jest któraś z was po 2 CC i teraz będzie miała 3? Ile czasu miałyście odstęp ?Ja miałam 2 CC w 2004 i 2008.
Mnie też umówiła na 30 ale pójdę dopiero 8 ,bo nie chce stresu przeżywać takiego jak teraz .A wtedy będzie USG u specjalisty i na dobrym sprzęcie .30 kwietnia - moja Pani dr powiedziała, że powinno wtedy być już serduszko
A ja mojej ufam w 100% i nie denerwuję się narazie niczym. A co do serduszka, to jestem pewna, że w poniedziałek już będzieMnie też umówiła na 30 ale pójdę dopiero 8 ,bo nie chce stresu przeżywać takiego jak teraz .A wtedy będzie USG u specjalisty i na dobrym sprzęcie .
Śniło mi się dzisiaj ze na wizycie już się dowiedziałam że będzie dziewczynka i się dziwilam jakim cudem już to widział bo wiem że dopiero po 13 tyg można poznać na dobrym USG heheBędą dziołszki Moja sis miała tak samo i ma śliczną córeczkę
Trzymam kciuki by tak było ja u tej co bylam to pierwszy raz ...ale mieszane uczucia mam .Poczekam spokojnie te dwa tyg już.A ja mojej ufam w 100% i nie denerwuję się narazie niczym. A co do serduszka, to jestem pewna, że w poniedziałek już będzie
A jaki wiek ciąży według OM?30 kwietnia - moja Pani dr powiedziała, że powinno wtedy być już serduszko