reklama
motylkowelove
Fanka BB :)
Ja biorę asparagin
Wczoraj czytałam w internecie że w ciąży nie powinno się brać. I teraz już nie wiem. Czy brać.
@motylkowelove ile bierzesz dziennie? Ja brałam dwie. Od wczoraj odstawiłam.
@motylkowelove ile bierzesz dziennie? Ja brałam dwie. Od wczoraj odstawiłam.
Dziękuję, właśnie wzięłam i mam nadzieję ze pomoże [emoji4]@shiran85 to na pewno nie jest prawdziwa informacja, nie ma absolutnie żadnych powodów aby magnez był w ciąży niewskazany. I pisze to bardzo pewnie!
motylkowelove
Też nie słyszałam , dużo dziewczyn bierze bo ma też potas a ja jestem niskociśnieniowiec i przy moich lekach potas wskazany ja biorę 2x1 na razie
porcelana
Ehhhh, muszę napisać, bo znowu mam lekkiego doła.
Byłam dzisiaj na wizycie, liczyłam już na serduszko w końcu, ale znowu nic. Jest pęcherzyk i jest zarodek. Ze względu na moje długie i nieregularne cykle ginekolog określiła wiek ciąży na 5 tygodni - to też z wielkości zarodka.
To co ją niepokoi to to, że pęcherzyk słabo rośnie. Od ostatniej wizyty sprzed tygodnia urósł tylko o 1,14 mm... Chyba, że to kwestia mierzenia.
Następna wizyta 7 maja, znowu to czekanie i tkwienie w niewiadomej.
Byłam dzisiaj na wizycie, liczyłam już na serduszko w końcu, ale znowu nic. Jest pęcherzyk i jest zarodek. Ze względu na moje długie i nieregularne cykle ginekolog określiła wiek ciąży na 5 tygodni - to też z wielkości zarodka.
To co ją niepokoi to to, że pęcherzyk słabo rośnie. Od ostatniej wizyty sprzed tygodnia urósł tylko o 1,14 mm... Chyba, że to kwestia mierzenia.
patuśka
Cześć dziewczyny, u mnie dzisiaj slabszy dzień. Mdłości trochę zelzaly, ale sil brakuje.
Mam do Was pytanie, może któraś się będzie orientowac. Ktore ryby sa najlepsze dla ciezarnych? Wiem, ze wazne sa te kwasy dha, ktore znajduja sie w rybach. Wiem tylko tyle, ze sledzie sie raczej odradza.
Mam do Was pytanie, może któraś się będzie orientowac. Ktore ryby sa najlepsze dla ciezarnych? Wiem, ze wazne sa te kwasy dha, ktore znajduja sie w rybach. Wiem tylko tyle, ze sledzie sie raczej odradza.
reklama
martakratka
Nie martw sie. U mnie w sobote byl 5t6d i tez byl tylko pecherzyk i cialko zolte. To jest jeszcze za wczesnie po prostu. Zarodeczek jest jeszcze za maly. Kwestia dni i bedzie widoczny. Tylko sie nie stresuj niepotrzebnieEhhhh, muszę napisać, bo znowu mam lekkiego doła.