martakratka
Fanka BB :)
Ja to bym na jej miejscu jakiegos sobowtora zatrudnilaNo masakra.. biedna. Takie pozowanie to byloby ostatnie o czym mysle i na co mam chec po porodzie -.-
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to bym na jej miejscu jakiegos sobowtora zatrudnilaNo masakra.. biedna. Takie pozowanie to byloby ostatnie o czym mysle i na co mam chec po porodzie -.-
Trzymam kciuki żebyś mogła zobaczyć śliczna fasolke z mrugajaca kropeczka serduszkaUmówiłam się na USG na 6 maja. Według @ powinnam wtedy mieć 7t2d, więc jeśli wszystko jest ok, to serduszko będzie. Nie mogę się już doczekać, póki co wiem o ciąży tylko z testu ciążowego i to wszystko jakoś jeszcze nierzeczywiste, zwłaszcza, że jakichkolwiek objawów brak
Właśnie zobaczyam szok . ja po porodzie wygladalam jak czupiradło cale w boleściach. Tam Tak jest ze rodzisz i tego samego dnia wychodzisz.A z takich luźnych tematów to widziałyście Kate parę godzin po porodzie? Jestem w szoku, że szpilki, pełen make up i sesja przed szpitalem. Tylko współczuć
Jejj, ja po porodzie miałam oczy całe przekrwione, bo mi żyłki popekały i twarz też czerwona- naczynka. Wyglądałam jak potwór jeszcze tydzień po [emoji14] te oczy długo mi sie goiły, ale moja wina, bo zapomniałsm zamykaćWłaśnie zobaczyam szok . ja po porodzie wygladalam jak czupiradło cale w boleściach. Tam Tak jest ze rodzisz i tego samego dnia wychodzisz.
Mnie odrzuciło od kawy, a już szczególnie od mięsa. Nawet na myśl o kurvzaku jest mo słabo. Jedynie hamburgera z maka moge wcisnąć [emoji14]Ja nawet nie próbowałam do ryb się zbliżyć chyba że zaliczę paluszki rybne hahah
Mnie obecnie najbardziej odrzuca wołowina i jajecznica.
Jajecznica mniam i truskawki bym zjadla z jogurtem takie pyszne, slodkie, kaszubskie mniam