reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Zależy kiedy była owulacja , jeśli późna bobas moze pokazać się z dnia na dzień
No ona mówiła że, może to być kwestia dni .... A zobaczymy nie będę się stresować tylko pójdę 8 maja wtedy na pewno będzie coś wiadomo ...nic mi nie da stresowanie ..
Odnośnie badań to myślałam. robić. nifty i pewnie zmusza mnie do prenetalnych .

Prenatalne się robi normalnie , później połówkowe i tak jak mówię jesli cos wychodzi nie tak wtedy się robi diagnostykę :)
Późna owulacja to tak już można powiedzieć18 dc a nawet od 16dc mój lekarz uznał , ze późno .
Teraz w cyklu jak zaszłam miałam ow w 12 dc

O kurcze dziewczyny tak was czytam i aż mi głupio bo ja ani nie jestem pewna z którego zbliżenia zaszlam ani nawet kiedy dokładnie mi się zaczął ostatni okres [emoji23] o owulacje how I dc nie wspominając :D

Dziewczyny powiedzcie mi czy to normalne. Juz raz byłam w ciąży ale to co teraz mi się dzieje to miałam bodajże w środku drugiego trymestru.
Wydaje mi się że brzuch mi się stawia. Albo to że zmęczenia (całe 8 godzin w pracy przy biurku) i teraz znów siedziałam, albo mi się tam wszytko pod rosnąca macica przesuwa. Czy tylko ja tak mam?

Co do tego kiedy się zaszło w ciążę. Ja też nie wiem, ta ciąża to niespodzianka. Przypuszczam że to było ok 2 dni przed plodnymi, albo mój cykl zaswirowal i mogłoby to hyc również dobrze zaraz po @ lub trochę przed..

Dziewczyny zamecze Was tymi moimi plamieniami. Teraz to już nawet nie są brązowe tylko bardziej żółte, jasnopomaranczowe, beżowe. Ciężko określić kolor w każdym razie jeszcze nie jest normalnie. Zobaczymy jutro.

@shiran85 lykasz magnez? Niedobór magnezu wpływa m. in na skurcze macicy.
@Wanilia89 to faktycznie nietypowa wydzielina i może faktycznie wskazywać na infekcje, jednak lepiej gdyby w tym temacie wypowiedział się ginekolog.

@shiran85 lykasz magnez? Niedobór magnezu wpływa m. in na skurcze macicy.
@Wanilia89 to faktycznie nietypowa wydzielina i może faktycznie wskazywać na infekcje, jednak lepiej gdyby w tym temacie wypowiedział się ginekolog.
Brałam aspargin bo miewam skurcze lydek, ale on w ciąży niewskazany więc odstawiłam. A jaki można brać?

reklama
Właśnie czasem mam delikatne swędzenie ale często dostaje alergii na proszki do prania i kladlam to na karb tego. Nawet miałam gina o to zapytać w piątek ale tak się zestresowalam tym samym pecherzykiem że mi z głowy wyleciało.

Do góry