Tutti_frutti_by-Iga
Fanka BB :)
Dziewczyny strach nas nie opusci juz nigdy! Za kazdym razem Beda obawy na kazdym etapie ciazy. Teraz wiadomo jest to na najwyzszym poziomie bo delikatny jest ten czas pierwszych tygodni! Ja mam stres Od poczatku ciazy a ostatnio 10 dni to juz w ogole. W tralice tych dni juz sie zegnalam z Wami, bylam w klinice gdzie mnie przygotowywali na lyzeczkowanie po czym zdarzyl sie Moj cud! A teraz wierze, ze po cos ten cud sie zdarzyl i jak dano mi te szanse to musze wierzyc i trwac w tej nadzieji! Ja tez mamniepewna sytuacje, bo w piatek beta slaba ale pomimo to serducho bije ! Nie mozemy sie schizowac bo to pogarsza sytuacje. Ja staran sie troche pracowac zeby czas szybciej mijal, czytam ksiazki itp. Corka duzo mi pomaga bo jak jestem z nia to w ogole nie mam negatywnych mysli. Ja w piatek mam powtorzyc bete a wizyte mam miec 4 maja. Jestesmy tu zeby sie wspierac bo wszystkie jestesmy w podobnych sytuacjach! Sciskam Was i wierze ze zostanie My w tym skladzie az do porodu i jeszcze nas przybedzie.
Co z motylkowelove? Bo odkad ja sie z wami pozegnalam 10 dni temu nie czytlam was zeby sie nie zalamywac i jak wrocilam to nu nie widzialam zeby pisala. Wiecie cos?
Co z motylkowelove? Bo odkad ja sie z wami pozegnalam 10 dni temu nie czytlam was zeby sie nie zalamywac i jak wrocilam to nu nie widzialam zeby pisala. Wiecie cos?