reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Niestety tez nie. Ale to samo mialam z mlodym. Nie narzekam na to bo przynajmniej nie tyje narazie.
A czy ważne jest tycie ?? Pewnie już przytylam 2 kg efekt leków jedzenia i leżenia ale wcale mi to nie przeszkadza. Uważam że ciąża rządzi się swoimi prawami i każdy na swój sposób ja przechodzi. Co do gazowanych napoi nie polecam , a na mdłości dobra jest melisa albo mięta.

reklama
Rok temu jak byłam w ciąży młodsza córka bardzo się cieszyła że będzie miała rodzeństwo no ale niestety poroniłam, przeżywała to razem ze mną . Tym razem powiedziała że nie chce bo ona ma wszystko co chce a jak się dzidzia urodzi to już mniej będzie miała tak to sobie wykombinowała
To nie źle . ja nie wiem jak mu powiem.wogole to wszyscy beda w szoku. Nawet przez mysl im to nie przeszło

A badałaś poziom progresteronu?? Może potrzebujesz większej dawki leków ?? Neomag to jeśli dobrze kojarzę to magznez , ja na Twoim miejscu bym dodatkowo brała nospe. Melisa pomoże Ci i wyciszysz cały organizm...głowę też:-D ja piję 3 razy na dobę bo powiem szczerze wcześniejsze przejścia nie pozwalają mi siedzieć spokojnie...Tylko ciągle analizuje i się zastanawiam czy tym razem będzie wszystko dobrze. Nie wiem jakie witaminy bierzesz ale kup sobie z kwasami DHA bo one dobrze wpływają na rozwój zarodka.
Nie badalam. Zwiekszylam dawkę do 3x1 najwyżej będę się później martwić receptą bo w takiej dawce do 4 maja mi nie starczy. No spe też kupiłam i właśnie wzięłam bo brzuch delikatnie pobolewa. Takie klucia raczej rzadko.

Nie badalam. Zwiekszylam dawkę do 3x1 najwyżej będę się później martwić receptą bo w takiej dawce do 4 maja mi nie starczy. No spe też kupiłam i właśnie wzięłam bo brzuch delikatnie pobolewa. Takie klucia raczej rzadko.
Też mam, lekkie kłucia, czasem z lewej czasem z prawej strony na wysokosci jajników. Taka jedna sekunda klujaca bez powodu.

Dziewczyny myślicie, że będziemy się mniej denerwować jak minie okres, w którym straciłyśmy poprzednie ciążę?
Ja napewno. Teraz jestem cały czas w strachu każde ukucie jajników każdy ból brzucha to głupie myśli:oo: I strach że tym razem będzie to samo i rok starania, stresu pójdzie na marne :hmm:. Ale mam pozytywne myśli i wiem że tym razem się uda :D

reklama
Do góry