A czy ważne jest tycie ?? Pewnie już przytylam 2 kg efekt leków jedzenia i leżenia ale wcale mi to nie przeszkadza. Uważam że ciąża rządzi się swoimi prawami i każdy na swój sposób ja przechodzi. Co do gazowanych napoi nie polecam , a na mdłości dobra jest melisa albo mięta.Niestety tez nie. Ale to samo mialam z mlodym. Nie narzekam na to bo przynajmniej nie tyje narazie.
reklama
natka100
Fanka BB :)
To nie źle . ja nie wiem jak mu powiem.wogole to wszyscy beda w szoku. Nawet przez mysl im to nie przeszłoRok temu jak byłam w ciąży młodsza córka bardzo się cieszyła że będzie miała rodzeństwo no ale niestety poroniłam, przeżywała to razem ze mną . Tym razem powiedziała że nie chce bo ona ma wszystko co chce a jak się dzidzia urodzi to już mniej będzie miała tak to sobie wykombinowała
Kasia1296
Aktywna w BB
Jak się dowiedzą będą się cieszyć razem z tobąTo nie źle . ja nie wiem jak mu powiem.wogole to wszyscy beda w szoku. Nawet przez mysl im to nie przeszło
Wanilia89
Nie badalam. Zwiekszylam dawkę do 3x1 najwyżej będę się później martwić receptą bo w takiej dawce do 4 maja mi nie starczy. No spe też kupiłam i właśnie wzięłam bo brzuch delikatnie pobolewa. Takie klucia raczej rzadko.A badałaś poziom progresteronu?? Może potrzebujesz większej dawki leków ?? Neomag to jeśli dobrze kojarzę to magznez , ja na Twoim miejscu bym dodatkowo brała nospe. Melisa pomoże Ci i wyciszysz cały organizm...głowę też ja piję 3 razy na dobę bo powiem szczerze wcześniejsze przejścia nie pozwalają mi siedzieć spokojnie...Tylko ciągle analizuje i się zastanawiam czy tym razem będzie wszystko dobrze. Nie wiem jakie witaminy bierzesz ale kup sobie z kwasami DHA bo one dobrze wpływają na rozwój zarodka.
Anet29
To teraz czas na synka
Marze o synku moze tym razem bedzie
Też mam, lekkie kłucia, czasem z lewej czasem z prawej strony na wysokosci jajników. Taka jedna sekunda klujaca bez powodu.Nie badalam. Zwiekszylam dawkę do 3x1 najwyżej będę się później martwić receptą bo w takiej dawce do 4 maja mi nie starczy. No spe też kupiłam i właśnie wzięłam bo brzuch delikatnie pobolewa. Takie klucia raczej rzadko.
Wanilia89
Ja mam raczej w środkowej dolnej części. Czasem też z lewej strony.Też mam, lekkie kłucia, czasem z lewej czasem z prawej strony na wysokosci jajników. Taka jedna sekunda klujaca bez powodu.
Kasia1296
Aktywna w BB
Ja napewno. Teraz jestem cały czas w strachu każde ukucie jajników każdy ból brzucha to głupie myśli I strach że tym razem będzie to samo i rok starania, stresu pójdzie na marne . Ale mam pozytywne myśli i wiem że tym razem się udaDziewczyny myślicie, że będziemy się mniej denerwować jak minie okres, w którym straciłyśmy poprzednie ciążę?
reklama
natka100
Tez tak mamTeż mam, lekkie kłucia, czasem z lewej czasem z prawej strony na wysokosci jajników. Taka jedna sekunda klujaca bez powodu.