martakratka
Fanka BB :)
Kasia, no nie wiem ile masz lat? Ja skoncze w tym roku 36.Ja mam 2 córki.. 11 i 17 lat... Na to wygląda że ja tu najstarsza jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasia, no nie wiem ile masz lat? Ja skoncze w tym roku 36.Ja mam 2 córki.. 11 i 17 lat... Na to wygląda że ja tu najstarsza jestem
No to jesteśmy w tym samym wiekuKasia, no nie wiem ile masz lat? Ja skoncze w tym roku 36.
O to duze .wiedza juz o ciąży?Ja mam 2 córki.. 11 i 17 lat... Na to wygląda że ja tu najstarsza jestem
Moj syn w tym roku skonczy 12. Ale ja sie nie czuje na 36. No może 26No to jesteśmy w tym samym wieku
Dziewczyny w jakim wieku macie już dzieciaczki?
Oczywiście.... cieszą się razem z mamusiąO to duze .wiedza juz o ciąży?
Js jeszcze nie powiedzialam nikomu. Moj syn mowi ze nie chce rodzenstwa wiec nie wiem jak to bedzie.Oczywiście.... cieszą się razem z mamusią
To teraz czas na synkaJedna corka w lipcu bedzie miala 4 latka a druga we wrzesniu 2 latka
A badałaś poziom progresteronu?? Może potrzebujesz większej dawki leków ?? Neomag to jeśli dobrze kojarzę to magznez , ja na Twoim miejscu bym dodatkowo brała nospe. Melisa pomoże Ci i wyciszysz cały organizm...głowę też ja piję 3 razy na dobę bo powiem szczerze wcześniejsze przejścia nie pozwalają mi siedzieć spokojnie...Tylko ciągle analizuje i się zastanawiam czy tym razem będzie wszystko dobrze. Nie wiem jakie witaminy bierzesz ale kup sobie z kwasami DHA bo one dobrze wpływają na rozwój zarodka.Tsh miałam przed ciążą robione i wszystko było ok. Biorę neomag skurcz więc chyba na skurcze pomaga.
Rok temu jak byłam w ciąży młodsza córka bardzo się cieszyła że będzie miała rodzeństwo no ale niestety poroniłam, przeżywała to razem ze mną . Tym razem powiedziała że nie chce bo ona ma wszystko co chce a jak się dzidzia urodzi to już mniej będzie miała tak to sobie wykombinowałaJs jeszcze nie powiedzialam nikomu. Moj syn mowi ze nie chce rodzenstwa wiec nie wiem jak to bedzie.