reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Tsh miałam przed ciążą robione i wszystko było ok. Biorę neomag skurcz więc chyba na skurcze pomaga.
A badałaś poziom progresteronu?? Może potrzebujesz większej dawki leków ?? Neomag to jeśli dobrze kojarzę to magznez , ja na Twoim miejscu bym dodatkowo brała nospe. Melisa pomoże Ci i wyciszysz cały organizm...głowę też:-D ja piję 3 razy na dobę bo powiem szczerze wcześniejsze przejścia nie pozwalają mi siedzieć spokojnie...Tylko ciągle analizuje i się zastanawiam czy tym razem będzie wszystko dobrze. Nie wiem jakie witaminy bierzesz ale kup sobie z kwasami DHA bo one dobrze wpływają na rozwój zarodka.

reklama
Js jeszcze nie powiedzialam nikomu. Moj syn mowi ze nie chce rodzenstwa wiec nie wiem jak to bedzie.
Rok temu jak byłam w ciąży młodsza córka bardzo się cieszyła że będzie miała rodzeństwo no ale niestety poroniłam, przeżywała to razem ze mną . Tym razem powiedziała że nie chce bo ona ma wszystko co chce a jak się dzidzia urodzi to już mniej będzie miała tak to sobie wykombinowała

Do góry