reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

@Anet23 i @martakratka jeżeli nue chcecie nie odpowiadajcie
W którym tyg stwierdzono puste jajo? Mialyscie jakieś plamienia/krwawienia? Cży coś Wam niepokoilo w tych ciazach ? Na myśli mam nietypowe jakieś objawy itp.

Pytam, bo u mnie 6 tydzien i sam pęcherzyk i myślę czy nie czeka mnie to samo :/

reklama
W którym tyg stwierdzono puste jajo? Mialyscie jakieś plamienia/krwawienia? Cży coś Wam niepokoilo w tych ciazach ? Na myśli mam nietypowe jakieś objawy itp.

Pytam, bo u mnie 6 tydzien i sam pęcherzyk i myślę czy nie czeka mnie to samo :/
Ja mialam chyba w 8 tyg. Nie plamilam , oobjawy typowo ciążowe. Zadnych oznak .usg dopiero pokazalo. Pamietam ze mialam w tej ciazy silne zawroty głowy

Ja jutro będę miała 6t 1d i planuję pojechać na izbę przyjęć, zobaczymy czy to już czas na ostateczny wyrok. Ale oczywiście tylko moim przypadkiem nie musisz się sugerować.

Ja pierwsza wizyte mialam w 9 tyg i zarodka niebylo, ani nie mialam plamien ani krwawien. Bete robilam w 7 tyg i przyrost byl prawidlowy. Na wizycie lekarz kazal mi przyjsc nastepnego dnia do szpitala na oddzial, powiedzial ze nie zrobi nic dopoki nie bedzie 100% pewnosci wiec pobrali mi krew na bete i za 48h znowu i byl spadek z 63 tys na 56 tys dodatkowo mialam dwa razy usg.
Z objawow to bylam senna i bardzo mi bulgotalo w brzuchu identycznie jak w pierwszej ciazy ktora tez stracilam, po za tym okropne mdlosci i pozniej wymioty jakies dwa dni przed wizyta dostalam goraczki 38,5 i ogolnie czulam sie bardzo slabo no i caly czas czulam ze cos jest nie tak i balam sie okropnie.
Ja jeszcze mialam krwiaka w pecherzyku i nie bylo widac ani zarodka ani cialka zoltego jedynie byly same wody plodowe. Jesli u ciebie jest cialko zolte to ja mysle ze zarodek powinien sie pojawic :)

Ja jutro będę miała 6t 1d i planuję pojechać na izbę przyjęć, zobaczymy czy to już czas na ostateczny wyrok. Ale oczywiście tylko moim przypadkiem nie musisz się sugerować.

Czekam na dobre wieści ! ;*
Kurcze...może zarodek akurat pojawi się w 7. Ja mam we wizyte, jak coś powinno być już będzie.

Aguś u mnie niestety tez trwało to dosyć długo. Nie pamietam dokładnie ale 3 tygodnie na pewno. Może dlatego ze ciąża większa. Nie wiem :(.

Witam nowe dziewczyny! :)
@HappyElephant na moje serduszko powinno być, chyba ze ciąża młodsza. Serce pojawia się 6-7 tc.
U mnie bylo ok 10mm pecherzyk.. na usg wczoraj bylo dosyc czysto. Tyle co ma mi sie tam cos złuszczyć i przez to tyle trwa.. zobaczymy no..

Nie koniecznie musi byc zle :) czytalam wczoraj ze niektorym zarodek sie pojawial nawet w 8,9 tyg dopiero wszystko zalezy kiedy byla owulacja :) takze dziewczyny trzymam mocno kciuki.

reklama
Do góry