reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Jak się czujesz?Niestety. Dzisiaj zasypiam na siedząco. Brak kawy daje się we znaki, plus zjadłam placki ziemniaczane i mi jeździ coś po brzuchu. Zbyt ciężkie..Ja mam wizytę niedługo i to będzie jakoś 6-7. Gin powiedział, że powinnam zobaczyć już serduszko.
Po tonie ibupromu troche lepiej, dziekuje ze pytasz :*

reklama
Nie koniecznie musi byc zle :) czytalam wczoraj ze niektorym zarodek sie pojawial nawet w 8,9 tyg dopiero wszystko zalezy kiedy byla owulacja :) takze dziewczyny trzymam mocno kciuki.
Dzięki za pocieszenie, ale test wyszedl mi pozytywny w 23 dc, a w 19 dc mialan plamienie implantacyjne. Wiec owulacja byla w srodku cyklu. A beta z wczoraj to 30 000 wiec powienien byc zarodek z serduszkiem.

Dzięki za pocieszenie, ale test wyszedl mi pozytywny w 23 dc, a w 19 dc mialan plamienie implantacyjne. Wiec owulacja byla w srodku cyklu. A beta z wczoraj to 30 000 wiec powienien byc zarodek z serduszkiem.
Pati - moglobyc tak, ze dzidzius sie schowal. Czytalam o takiej sytuacji kiedys tu na forum.

Po tonie ibupromu troche lepiej, dziekuje ze pytasz :*
Witaj , przykro mi ze przez to przychodzisz
... bierz też coś na bazie paracetamolu on trochę bardziej pomaga a nawet ketonal nie zaszkodzi. Do tego nospe i magnez on trochę zmniejsza skurcze. Trzymaj się dzielnie... samoistne oczyszczenie jest o wiele lepsze dla organizmu niż oczyszczanie w szpitalu... po samoistym owulacja powraca bardzo szybko a po tym szpitalnym różnie bywa.

reklama
Do góry