reklama
EklerkaDaria
Fanka BB :)
To powinno być szybciej. Ja miałam prawie 9 t.c.U mnie bylo ok 10mm pecherzyk.. na usg wczoraj bylo dosyc czysto. Tyle co ma mi sie tam cos złuszczyć i przez to tyle trwa.. zobaczymy no..
EklerkaDaria
Jeszcze nie zgłębiłam tematu do końca, ale wydaje mi się ze należą tym co skończyły 36 lat i mają w rodzinie osoby chore.Witam
Dziewczyny mam pytanie mam 36 lat i wlasnie myślę o badaniach prenatalnych czy one przysługują mi z automatu bezplatnie?jeżeli tak to jakie?czy któraś z Was sie moze orientuje
aga6
Nie.. mam bete za 2 tyg zrobicPewnie endometrium. A masz wizyte kontrolna pozniej?
martakratka
@Anet23 i @martakratka jeżeli nue chcecie nie odpowiadajcie
W którym tyg stwierdzono puste jajo? Mialyscie jakieś plamienia/krwawienia? Cży coś Wam niepokoilo w tych ciazach ? Na myśli mam nietypowe jakieś objawy itp.
Pytam, bo u mnie 6 tydzien i sam pęcherzyk i myślę czy nie czeka mnie to samo :/
Klaudia, mnie mozesz pytac. U mnoe to bylo na przełomie 5tc a 6tc. U mnie nie bylo nawet pecherzyka. Nic. Lekarze straszyli mnie ciaza pozamaciczna. Beta slabo rosla. Bylam na 4 usg i nic nie bylo widac, tylko torbiel po cialku zoltym. Od poczatku czulam ze cos jest nie tak. Wiedzialam ze nic z tej ciazy nie bedzie. Po prostu to czulam. To byl pierwszy cykl po odstawieniu tabletek anty i po zajsciu mialam (sytuacja w rodzinie spowodowany) ogromny stres i to byla chyba wina tego co sie stalo. Nie stresuj sie na zapas, bo kazdy organizm jest inny i nie ma co panikowac.@Anet23 i @martakratka jeżeli nue chcecie nie odpowiadajcie
W którym tyg stwierdzono puste jajo? Mialyscie jakieś plamienia/krwawienia? Cży coś Wam niepokoilo w tych ciazach ? Na myśli mam nietypowe jakieś objawy itp.
Pytam, bo u mnie 6 tydzien i sam pęcherzyk i myślę czy nie czeka mnie to samo :/
martakratka
Piękny wynik Bylas juz na wizycie?To nieźle Ci urosła beta ja robiłam 05.04 2251 a 07.04 4082 tylko nie miałam możliwość po 48 h zrobić bo druga beta była w sobotę i mogłam do 9 to wyszło 4h krócej
Jak się czujesz?Wykrakałam.. zaczelam sie zwijac z bólu
Niestety. Dzisiaj zasypiam na siedząco. Brak kawy daje się we znaki, plus zjadłam placki ziemniaczane i mi jeździ coś po brzuchu. Zbyt ciężkie..A Wy dziewczęta pracujecie? Szczerze pisząc jestem w pracy, ale za chiny nie mogę pracować, bo czekam na tę betę i odkładam wszystko
pracownik miesiąca!
Ja mam wizytę niedługo i to będzie jakoś 6-7. Gin powiedział, że powinnam zobaczyć już serduszko.Dziewczyny czy ktorazls z was ujrzała serduszko już w 6 tyg. ? Bo ja mam wizytę poniedziałek ale nie wiem czy jest sens iść skoro może dopiero zarodek będzie . Sto wizyta prywatna .
reklama
martakratka
A jaki i kiedy byl ostatni?Mam wynik bety 999 czyli nic jak na ten tydzień, który powinien być