reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Kciuki za bety i wizyty ;*
Ja po wczoraj miałam koszmary i rano patrzyłam w majtki : /

@aga6 dobrze ze jest znośnie ja myślałam że umrę z bólu :/
Zostań zostań masz mamusina wiedzę może nam się przydać [emoji8]

Kciuki za bety i wizyty ;*
Ja po wczoraj miałam koszmary i rano patrzyłam w majtki : /

@aga6 dobrze ze jest znośnie ja myślałam że umrę z bólu :/
Zostań zostań masz mamusina wiedzę może nam się przydać [emoji8]
Jak leze jest ok. Jak sie ruszam to gorzej :/

No moj mały potworek na szczescir jest absorbujący i nie mam czasu rozkminiac ;-)

Witam w ten piękny dzień! :) Ja mam dzisiaj wizytę- mam nadzieję, że serduszkową.

Zawsze wiedziałam, że chce mieć co najmniej dwójkę dzieci. Pierwsza ciąża w wieku 19 lat, ale ogromne szczęście. Syn był z tych mocno wymagających, więc Mąż długo nie chciał się zgodzić na drugie dziecko. Gdy w końcu podjęliśmy wspólną decyzję o powiększeniu rodziny- bach! złoty strzał jak to mówią :p;) Kolejnej miesiączki już nie dostałam. W życiu nie przypuszczałam, że skoro mamy pięknego, zdrowego syna to przytrafi nam się taka tragedia. W 11 tygodniu jechałam do szpitala z krwawieniem i okazało się, że dzidzia zatrzymała się na 8 tygodniu 6dniu. To był ogromny szok... 10 dni przed Bożym Narodzeniem poroniłam...

I od kiedy, po Wielkanocy zobaczyłam dwie kreski na teście, jestem w ciągłym stresie. Niby staram się nie denerwować, zajmuje się dzieckiem i pracą. Częściej wychodzę z domu, żeby nie myśleć, ale im bliżej ta wizyta tym bardziej "trzęsę portkami".

Musiałam się gdzieś wypisać, rodzina nie rozumie mnie tak jakbym tego chciała...

Hej dziewczyny, ja też jestem z Wami od rana. Zrobiłam bete bo mi kazali następną mam zrobić w sobotę, chciałabym mieć to już za sobą.
Nadal plamisz? Trzymam mocno kciuki!
Witajcie,
Słonko za oknem a ja mam doła. Nie wiem czy to hormony czy wczorajsze wieści z forum ale tak mi smutno że masakra. Jeszcze poczytałam na siepomaga o Karolku Stadniku i tak sie przejęłam ze sie popłakałam.
Jestem szczesciara ze urodziłam trójkę zdrowych dzieci ale trudno sie godzić z tym ze tyle dzieci cierpi, tak nie powinno być.
Przepraszam Was za te moje smuty.

Tez mialam dreszcze w pierwszych dniach gdy sie dowiedziałam o ciąży, to chyba przez podwyższona temperaturę.
Strasznie dokuczają mi wzdecia, brzuch mam jak balon. Nie wiecie czy cos mozna na to brać?
Magnez, a jak jeszcze są zaparcia to probiotyk.
Jak leze jest ok. Jak sie ruszam to gorzej :/

No moj mały potworek na szczescir jest absorbujący i nie mam czasu rozkminiac ;-)
Dobrze, że nie jest tragicznie. Ja tez wyłam z bólu... Fajnie, że masz tego potworka :p

Cześć dziewczęta!

Oby dzisiejszy dzień przyniósł same dobre wiadomości. Z samego rana byłam zrobić betę, tak bardzo chciałabym by już był wynik i by był o wiele wyższy od poprzedniego.:-) :)

Witajcie jak ja sie dzisiaj źle czuje .mam potworne mdłości myślałam,ze zwymiotuje na srodku sklepu. A piersi tak bola ,ze nawet dorknac nie moge. Nie mialam tak w zadniej ciąży.

reklama
Do góry