reklama
motylkowelove
Fanka BB :)
Locja
@motylkowelove sama na szczęście mam bardzo lekką pracę, więc trochę tak jakbym siedziała w domu. Muszę do środy rozliczyć ostatni projekt i wtedy to już w ogóle będzie luz...
No ale za nic w świecie nie mogę teraz się na tym skupić, tak więc wszystko musi zaczekać
No ale za nic w świecie nie mogę teraz się na tym skupić, tak więc wszystko musi zaczekać
martakratka
Musi być dobrze. I bedzie. Kiedy mialas ostatni @? Bylas juz u lekarza?Ja tez bylam na sierpniowkach, boje sie ze znow zobacze tylko pusty pecherzyk ale staram sie nie denerwowac. Po prostu musi byc teraz dobrze, prawda?
kasiula222
Dziewczyny czy ktorazls z was ujrzała serduszko już w 6 tyg. ? Bo ja mam wizytę poniedziałek ale nie wiem czy jest sens iść skoro może dopiero zarodek będzie . Sto wizyta prywatna .
Cześć dziewczyny
Przykro mi z powodu tych złych informacji obyscie doszły szybko do siebie.
Ja zaczęłam luzowac moje myśli nie chce się na nic nastawiac żeby nic mnie nie zaskoczyło. Jeszcze wizyty nie miałam. Dlatego na razie czasem jestem i was czytam a mało się udzielam. A nie powiem lektura tu jest po jednym dniu nieobecności fajnie że wspieracie wszystkie i nie osadzacie
Ja czasami tak zdycham z tych mdłości że nie mam na nic siły, do tego brak apetytu a z głodu jest mi jeszcze bardziej nie dobrze... Kubki smakowe mi się zmieniły nic mi nie smakuje a moje ulubione owoce i ogólnie wszystkie zostawiają po sobie nieprzyjemny kwaśny posmak :/ czy któraś też tak ma??
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty bety usg wszystko będzie dobrze!
I gratuluję wcześniejszych wizyt z serduszkami
A też czy któraś się orientuję czy w 7t4d powinno być już serduszko? Ogólnie uważam że moja ciąża powinna być starsza jak z OM ale wszystko pokaże dopiero USG za tydzień.
Ja zaczęłam luzowac moje myśli nie chce się na nic nastawiac żeby nic mnie nie zaskoczyło. Jeszcze wizyty nie miałam. Dlatego na razie czasem jestem i was czytam a mało się udzielam. A nie powiem lektura tu jest po jednym dniu nieobecności fajnie że wspieracie wszystkie i nie osadzacie
Ja czasami tak zdycham z tych mdłości że nie mam na nic siły, do tego brak apetytu a z głodu jest mi jeszcze bardziej nie dobrze... Kubki smakowe mi się zmieniły nic mi nie smakuje a moje ulubione owoce i ogólnie wszystkie zostawiają po sobie nieprzyjemny kwaśny posmak :/ czy któraś też tak ma??
A też czy któraś się orientuję czy w 7t4d powinno być już serduszko? Ogólnie uważam że moja ciąża powinna być starsza jak z OM ale wszystko pokaże dopiero USG za tydzień.
Dagaa11
A kiedy ostatni raz robilas bete i ile mialas? Ja znowu zaczynam sie nakrecac, a mialam byc spokojna boje sie jutra...Tak. Niestety w grudniu poronilam. Teraz jestem w 6tc i ciagle drze... tymbardziej ze dopiero w sobote mam 1 wizyte. Teraz na szczescie beta rosnie dobrze wiec calym sercem sie modle zeby bylo ok.
martakratka
Moim zdaniem jest bardzo duza szansa ze zobaczysz serduszkoCześć dziewczyny
reklama
kasiula222
Mam duże wątpliwości że to za wcześnie .. jesli nie będzie to tylko się nakręcę . Kolejną wizytę mam 8 maja wi c wtedy na pewno było by widać. .moje koleżanki szły do lekarza koło 8 tygDziewczyny w 6 tygodniu powinno już być widać akcję serca- no chyba, że ciąża może być młodsza jak myślicie
@bllondii w 7 tyg i 4 dniu to już w ogóle widać fajny zarodek z głową