reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

A Wy dziewczęta pracujecie? Szczerze pisząc jestem w pracy, ale za chiny nie mogę pracować, bo czekam na tę betę i odkładam wszystko ;)
pracownik miesiąca!

reklama
@motylkowelove sama na szczęście mam bardzo lekką pracę, więc trochę tak jakbym siedziała w domu. Muszę do środy rozliczyć ostatni projekt i wtedy to już w ogóle będzie luz...
No ale za nic w świecie nie mogę teraz się na tym skupić, tak więc wszystko musi zaczekać ;)

Dziewczyny czy ktorazls z was ujrzała serduszko już w 6 tyg. ? Bo ja mam wizytę poniedziałek ale nie wiem czy jest sens iść skoro może dopiero zarodek będzie . Sto wizyta prywatna .

Cześć dziewczyny :)
Przykro mi z powodu tych złych informacji :( obyscie doszły szybko do siebie.
Ja zaczęłam luzowac moje myśli nie chce się na nic nastawiac żeby nic mnie nie zaskoczyło. Jeszcze wizyty nie miałam. Dlatego na razie czasem jestem i was czytam a mało się udzielam. A nie powiem lektura tu jest po jednym dniu nieobecności :) fajnie że wspieracie wszystkie i nie osadzacie :)

Ja czasami tak zdycham z tych mdłości że nie mam na nic siły, do tego brak apetytu a z głodu jest mi jeszcze bardziej nie dobrze... Kubki smakowe mi się zmieniły nic mi nie smakuje a moje ulubione owoce i ogólnie wszystkie zostawiają po sobie nieprzyjemny kwaśny posmak :/ czy któraś też tak ma??

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty bety usg wszystko będzie dobrze! :)
I gratuluję wcześniejszych wizyt z serduszkami :)

A też czy któraś się orientuję czy w 7t4d powinno być już serduszko? Ogólnie uważam że moja ciąża powinna być starsza jak z OM ale wszystko pokaże dopiero USG za tydzień.

Tak. Niestety w grudniu poronilam. Teraz jestem w 6tc i ciagle drze... tymbardziej ze dopiero w sobote mam 1 wizyte. Teraz na szczescie beta rosnie dobrze wiec calym sercem sie modle zeby bylo ok.
A kiedy ostatni raz robilas bete i ile mialas? Ja znowu zaczynam sie nakrecac, a mialam byc spokojna :( boje sie jutra... :(

Cześć dziewczyny :)
Przykro mi z powodu tych złych informacji :( obyscie doszły szybko do siebie.
Ja zaczęłam luzowac moje myśli nie chce się na nic nastawiac żeby nic mnie nie zaskoczyło. Jeszcze wizyty nie miałam. Dlatego na razie czasem jestem i was czytam a mało się udzielam. A nie powiem lektura tu jest po jednym dniu nieobecności :) fajnie że wspieracie wszystkie i nie osadzacie :)

Ja czasami tak zdycham z tych mdłości że nie mam na nic siły, do tego brak apetytu a z głodu jest mi jeszcze bardziej nie dobrze... Kubki smakowe mi się zmieniły nic mi nie smakuje a moje ulubione owoce i ogólnie wszystkie zostawiają po sobie nieprzyjemny kwaśny posmak :/ czy któraś też tak ma??

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty bety usg wszystko będzie dobrze! :)
I gratuluję wcześniejszych wizyt z serduszkami :)

A też czy któraś się orientuję czy w 7t4d powinno być już serduszko? Ogólnie uważam że moja ciąża powinna być starsza jak z OM ale wszystko pokaże dopiero USG za tydzień.
Moim zdaniem jest bardzo duza szansa ze zobaczysz serduszko :)

Dziewczyny w 6 tygodniu powinno już być widać akcję serca- no chyba, że ciąża może być młodsza jak myślicie ;)
@bllondii w 7 tyg i 4 dniu to już w ogóle widać fajny zarodek z głową :)

reklama
Dziewczyny w 6 tygodniu powinno już być widać akcję serca- no chyba, że ciąża może być młodsza jak myślicie ;)
@bllondii w 7 tyg i 4 dniu to już w ogóle widać fajny zarodek z głową :)
Mam duże wątpliwości że to za wcześnie .. jesli nie będzie to tylko się nakręcę . Kolejną wizytę mam 8 maja wi c wtedy na pewno było by widać. .moje koleżanki szły do lekarza koło 8 tyg

Do góry