No wlasnie.....narazie jesstem u rodzicow. Musze troche odreagowac...a On niech przemysli.Iwka - w łeb partnerowi daj, na tym etapie ciąży jest sprawdzana jego męskość bardziej niż przez kolejne pół roku! Zamiast cichych dni niech się ogarnie i wspiera, w końcu to cud był częścią procesu tworzenia nowego życia!
reklama
Ciężki temat....w sumie o nic konkretnie nie poszło. Poprostu my kobiety chyba zbyt wiele sobie wyobrazamy..Nie wiem o co poszło, ale może warto czasami wyjść na przeciw jako pierwsza..... pogadajcie na spokojnie. Nie powinnaś się denerwować a już tymbardziej być teraz sama. Spróbujcie się jakoś dogadać. Zwal wszystko na hormony .
motylkowelove
Fanka BB :)
Przypomniałaś o wzdeciach [emoji23][emoji23][emoji23][emoji16] może temu ze tak dużo wody pije xD Ale dobrze ze nie jestem sama z tym objawem [emoji6]Wymioty niestety nie świadczą o tym, że wszystko jest ok .
Ja prócz wzdęcia, zwiększonej energii, bezsenności i wrażliwych piersi to innych objawów brak . Czasami trochę mnie mdli...
Po za tym czuję się świetnie, jak w poprzedniej ciąży. Oby tak do końca.
motylkowelove
To grubo ...Ciężki temat....w sumie o nic konkretnie nie poszło. Poprostu my kobiety chyba zbyt wiele sobie wyobrazamy..
Mam nadzieję ze sie dogadacie szybciutko ;* nerwy teraz no no no
EklerkaDaria
Dogadacie się . My tez się kłócimy o pierdoły. A potem jest tekst po co o takie pierdy się kłócimy. Ale jak to mówią z pierdół życie się składa .Ciężki temat....w sumie o nic konkretnie nie poszło. Poprostu my kobiety chyba zbyt wiele sobie wyobrazamy..
Odpocznij trochę u mamy a on niech sobie przemyśli. Choć pewnie jak to facet do niczego dobrego nie dojdzie w tym myśleniu . Jutro będzie lepiej
martakratka
Czesc dziewczyny. Kto dzis wizytuje i o ktorej?
motylkowelove
Dzień dobry [emoji9]
Mam nadzieję ze dzisiaj będzie lepszy niż wczoraj :/
czy Wy też macie dreszcze ? Ja od kilku dni normalnie jest mi duszno poce się a mam takie dreszcze z zimna od środka :/ szczególnie jak idę spać i jak się budzę... chyba ze tak na leki reaguje :/
czy Wy też macie dreszcze ? Ja od kilku dni normalnie jest mi duszno poce się a mam takie dreszcze z zimna od środka :/ szczególnie jak idę spać i jak się budzę... chyba ze tak na leki reaguje :/
aga6
Ja tak mialam w I ciazy i teraz przez tą chwilę też zdazyłam miećDzień dobry [emoji9]
reklama
motylkowelove