reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

@motylkowelove , no właśnie poczytałam trochę wątek i wiem, że również jesteś po przejściach. Dlatego odważyłam się już teraz napisać, gdyż szczególnie w takim towarzystwie będzie trochę łatwiej.
U mnie jutro miała przyjść @, więc wcześnie, wcześnie...
wczoraj robiłam betę, jutro idę sprawdzić czy rośnie.

W piątek mam wizytę u gina i mnie zabezpieczy lekami.

reklama
@Locja a bierzesz sobie progesteron już ? wiesz po poronieniach warto brac ... ja wszystkie leki miałam wprowadzone od potwierdzonej owulacji przy tym końskie dawki progesteronu bo u mnie niewydolność ciałka we wcześniejszych ciążach też była
To kciuki za przyrost w takim razie :) a jaka wyjściowa ?

Odebrałam wydruk z usg z wczoraj. Ewidentnie zdjecie jest zrobione "inaczej" niz to u poprzedniego lekarza. Na wizycie piatkowej zmierzy sam zarodek, na zdjeciu nie uwidocznil cialka zoltego. Na wczorajszej wizycie zmierzyl zarodek obok cialka zoltego, moze byl inaczej obrocony? Pokaze wam: to pierwsze z piatku, drugie z wczoraj.
11474012_IMG_20180418_100745.jpg
11474026_IMG_20180418_105907.jpg

Załączniki

• 11474012_IMG_20180418_100745.jpg
    11474012_IMG_20180418_100745.jpg
    69,2 KB · Wyświetleń: 384
  • 11474026_IMG_20180418_105907.jpg
    11474026_IMG_20180418_105907.jpg
    68,6 KB · Wyświetleń: 415
@motykowelove tak, biorę duphaston, acard i glucophage. Najprawdopodobniej będę mieć też włączoną heparynę- przynajmniej tak mówił gin. Jestem przebadana nie mam żadnych mutacji genetycznych, wszystkie wyniki wychodzą idealnie (żadnych zespołów antyfosfolipidowych itp). No, oprócz insuliny i tarczycy- ale to już mam ogarnięte!

@motylkowelove , no właśnie poczytałam trochę wątek i wiem, że również jesteś po przejściach. Dlatego odważyłam się już teraz napisać, gdyż szczególnie w takim towarzystwie będzie trochę łatwiej.
U mnie jutro miała przyjść @, więc wcześnie, wcześnie...
wczoraj robiłam betę, jutro idę sprawdzić czy rośnie.

W piątek mam wizytę u gina i mnie zabezpieczy lekami.

Witam i mam nadzieje ze zostaniesz z nami do konca :) hmm a tak z ciekawosci zapytam termin nie na styczen? :)

@Locja ja brałam heparynkę tez od owulacji i accofil bo mam problem z zagnieżdżeniem zarodka , teraz pierwszy raz widziałam tak szybko zarodeczek bo juz w 5t0d w piątek mam nadzieję zobaczyć serduszko ale jestem przejęta bardzo

@Anet23 ovuview pokazuje mi termin na 22 grudnia, ale to może być bardziej koniec grudnia, gdyż mam długie cykle. Nie ma takiej opcji bym przeciągnęła do stycznia, bo moje udane ciąże nigdy tak długo nie trwały ;)

reklama
Do góry