motylkowelove
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na obu 0.3cm. ja tym drugim wlasnie zarodek jest "przyklejony" do cialka zoltego, wiec "na chlopski" rozum ciezko zmierzyc wielkosc samego zarodka. Nie chce nic wnioskowac, anj zebyscie wy wnioskowaly, bo od tego jest lekarz. Chcialam po prodtu podzielic sie przemysleniami@Dagaa11 trudno wywnioskowac na drugim wydaje się większy , a jakie crl pisze na pierwszym zdj ?
@motylkowelove czyli przysługuje Tobie refundacja? Ja niestety będę miała na 100%, bo do niczego nie można się przyczepić. Acard też bierzesz?
Na obu 0.3cm. ja tym drugim wlasnie zarodek jest "przyklejony" do cialka zoltego, wiec "na chlopski" rozum ciezko zmierzyc wielkosc samego zarodka. Nie chce nic wnioskowac, anj zebyscie wy wnioskowaly, bo od tego jest lekarz. Chcialam po prodtu podzielic sie przemysleniami
opuszczam was dziewczyny.
dziś wylądowałem w szpitalu doszli do poronienia.
wam życzę spokojnych 9 miesuecy