reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

I ostatnio test owulacyjny mi pokazal owulacje jak bylam w ciazy a test ciazowy nie pokazal ciazy, a teraz drugiej kreski wogole nie bylo na owulacyjnym a ciazowy pokazal :) wiec pewnie od samego poczatku mogly byc jakies zaburzenia.

reklama
I ostatnio test owulacyjny mi pokazal owulacje jak bylam w ciazy a test ciazowy nie pokazal ciazy, a teraz drugiej kreski wogole nie bylo na owulacyjnym a ciazowy pokazal :) wiec pewnie od samego poczatku mogly byc jakies zaburzenia.

U mnie w tej ciąży na ow i ciążowym 2 grube krechy :D jak nigdy i wtedy już widziałam , że to jednak ciąża

Hej wszystkim z rana. Ja też właśnie już w taksowce, za jakieś 40 minut wizyta, usg, o jeny, oby wszystko było dobrze bo chyba 4tej straty psychicznie nie zniosę....

Anet dzieki za dobre slowo, teraz mi tego potrzeba. Tak, bylo cialko zolte, bete powinnam zrobic bo mi dala takie zalecenie. Ide dzisiaj do tej samej placówki co wcześniej, zeby porownac wynik z tym z piatku.

Wkurzyla mnie lekarka, bo zalozyla z gory ze to moja pierwsza ciaza, a potem zapytala czy potrzebne mi l4, na co ja mowie z zaskoczeniem, ze skoro plamie, to chyba powinnam? A ona mi na to, ze oczywiście, oczywiście. I wtedy sie kapnelam, ze ona bardziej chciala wiedziec, czy ja juz pracuje czy jeszcze sie ucze :O

Ja wiem ze mlodo wygladam, na duzo mniej niz mam- takie 17/18 lat, ale czy nawet lekarka musi mi to wygarnac? Wystarcza mi zaskoczone spojrzenia ludzi na ulicy, jak ide gdzies z corka.

Nie martw sie zrob spokojnie bete, skoro cialko zolte bylo to jest duza szansa ze zarodek sie pojawi :) trzymam kciuki.
Hah ja jestem od meza 8 lat mlodsza i nieraz mowia ze jestem jego corka ale on sie bardziej wkurza niz ja :D

Hej wszystkim z rana. Ja też właśnie już w taksowce, za jakieś 40 minut wizyta, usg, o jeny, oby wszystko było dobrze bo chyba 4tej straty psychicznie nie zniosę....

Kochana musi być dobrze !
My kobiety nawet nie wiemy ile jesteśmy w stanie znieść ... ale wydaje mi się , że troszkę łatwiej się pozbierać do kupy jak się ma dzieci , bo się jednak ma się dla kogo żyć i mimo żałoby trzeba być silnym dla nich

Dziewczyny ,ktore plamia Ja bym na waszym miejscu pojechała na sor albo do ginekologa . Tez plamilam w poprzedniej ciąży ze stresu(mialam egzamin trudny zestresowalam sie) i pojechalam na sor i ppmi pomogli.

reklama
Do góry