Szymonowa matka
Aktywna w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anet dzieki za dobre slowo, teraz mi tego potrzeba. Tak, bylo cialko zolte, bete powinnam zrobic bo mi dala takie zalecenie. Ide dzisiaj do tej samej placówki co wcześniej, zeby porownac wynik z tym z piatku.
Wkurzyla mnie lekarka, bo zalozyla z gory ze to moja pierwsza ciaza, a potem zapytala czy potrzebne mi l4, na co ja mowie z zaskoczeniem, ze skoro plamie, to chyba powinnam? A ona mi na to, ze oczywiście, oczywiście. I wtedy sie kapnelam, ze ona bardziej chciala wiedziec, czy ja juz pracuje czy jeszcze sie ucze :O
Ja wiem ze mlodo wygladam, na duzo mniej niz mam- takie 17/18 lat, ale czy nawet lekarka musi mi to wygarnac? Wystarcza mi zaskoczone spojrzenia ludzi na ulicy, jak ide gdzies z corka.
Dziewczyny ,ktore plamia Ja bym na waszym miejscu pojechała na sor albo do ginekologa . Tez plamilam w poprzedniej ciąży ze stresu(mialam egzamin trudny zestresowalam sie) i pojechalam na sor i ppmi pomogli.
A ja każdą ciąże prowadziłam u lekarza z NFZ.Trafiłam świetnie.Mam nadzieję,że teraz też tak będzie.
@Martenika wydaje mi się lekarz ma obowiązek przyjąc kobiete w ciąży.Zawsze można kilka pierwszych wizyt isc prywatnie a potem wskoczyć ba termin z NFZ.
Trzymam kciuki za wszystkie wczesne ciężarówki.
Ja jade. Tylko ze wczesniej niz 15 nie da radyDziewczyny ,ktore plamia Ja bym na waszym miejscu pojechała na sor albo do ginekologa . Tez plamilam w poprzedniej ciąży ze stresu(mialam egzamin trudny zestresowalam sie) i pojechalam na sor i ppmi pomogli.
Wyczuwam szydere serio wygladam bardzo mlodo, a dzis mnie 100 razy wszystko bardziej wkurza.Nie dziwię się, że Cię wkurzyła, serio jak ona mogła tak pomyśleć ? przecież wiadomo że każdy wolałby wyglądać staro niż młodo!!!
Ty tak na serio ?
Wyczuwam szydere serio wygladam bardzo mlodo, a dzis mnie 100 razy wszystko bardziej wkurza.
Ok juz nie narzekam, obiecuje! Tylko jade na bete. Może dzis beda wyniki, jak nie to pewnie jutro