reklama
motylkowelove
Fanka BB :)
@Locja oby... no robię wszystko co w mojej mocy reszta już wola Boża , ale mam nadzieje ogromne , że na swięta będziemy mieć maleństwo
@malutka2509 bardzo mi przykro :<
Kurcze dziewczyny widzicie , na początku było pisanie o wózkach a te nasze ciąże takie kruche ... :<
@malutka2509 bardzo mi przykro :<
Kurcze dziewczyny widzicie , na początku było pisanie o wózkach a te nasze ciąże takie kruche ... :<
natka100
Przykro mi . trzymaj się!opuszczam was dziewczyny.
dziś wylądowałem w szpitalu doszli do poronienia.
wam życzę spokojnych 9 miesuecy
Anet29
opuszczam was dziewczyny.
Bardzo mi przykro
aga6
Czemu dostajemy tylr cierpienia:-(opuszczam was dziewczyny.
Anet29
Odebrałam wydruk z usg z wczoraj. Ewidentnie zdjecie jest zrobione "inaczej" niz to u poprzedniego lekarza. Na wizycie piatkowej zmierzy sam zarodek, na zdjeciu nie uwidocznil cialka zoltego. Na wczorajszej wizycie zmierzyl zarodek obok cialka zoltego, moze byl inaczej obrocony? Pokaze wam: to pierwsze z piatku, drugie z wczoraj.Zobacz załącznik 847844Zobacz załącznik 847845
Daga wydaje mi sie ze nie ma co porownywac dwoch roznych zdjec, najlepiej poczekac do wizyty i wszystko sie okaze wiem ze napewno ciagle o tym myslisz ale postaraj sie wyluzowac i myslec pozytwnie
patuśka
Przykro mi... Oby bylo zielone światło od lekarza na rozpoczęcie kolejnych staran jak najszybciej.opuszczam was dziewczyny.
motylkowelove
Dagaa11
Dokladnoe tak, lekarz mnie uspokoi.Wiesz co ja nie wiem... ne chce Ci wciskac ciemnoty ;/ bo akurat tutaj dwa inne sprzęty pomiary ... najlepiej jak się dowiesz na wizycie i lekarz Cię uspokoi
Bardzi mi przykro, trzymaj sie...opuszczam was dziewczyny.
To moze byc prawda, dowiem sie w piatek.@Dagaa11 ,nie denerwuj się, gdyż nie ma co porównywać usg robionych u innych lekarzy i zapewne na innym sprzęcie.
reklama