reklama
Dziewczyny ile wasze bobasy już ważą i który to tydzień ? Dziś miałam usg i moja mała waży już 2800g a jestem w 33+1 tygodniu
U nas w 31 tygodniu waga 1392 g.
G
gość 94049
Gość
@Anet23 najlepsze życzenia dla Ciebie, po czasie, ale to drobiazg, zdrówka, szczęścia i obroconego prawidłowo synka!
Moja Nunia w 32 tc dążyła ok 1770 g.
Co do spacerów to ja uważam, że to jest bardzo potrzebne przedszkolakom. Jak jeszcze mój Julrk był wozkowy, to o ile nie padało, wiało czy straszny mróz to szliśmy po starszego na piechotę. Jednak Panie w przedszkolu mają problem, bo jeden rodzić chce by wyszli inny nie. Jeden każe ubrać ciepło, inny by nie przegrzewac....Sale wietrzyć, inni, że za zimno... Nikomu się nie dogodzi..
Dziś robiłam badania, jutro mam wizytę. Zostawiłam dziś w labku 220 zl... Jutro prawie drugie tyle za wizytę... Jednak prowadzenie ciąży prywatnie jest mega kosztowne... Jeszcze brak refundacji na leki. Niestety inny ginekolog nie poprowadzi mojego "przypadku".
Moja Nunia w 32 tc dążyła ok 1770 g.
Co do spacerów to ja uważam, że to jest bardzo potrzebne przedszkolakom. Jak jeszcze mój Julrk był wozkowy, to o ile nie padało, wiało czy straszny mróz to szliśmy po starszego na piechotę. Jednak Panie w przedszkolu mają problem, bo jeden rodzić chce by wyszli inny nie. Jeden każe ubrać ciepło, inny by nie przegrzewac....Sale wietrzyć, inni, że za zimno... Nikomu się nie dogodzi..
Dziś robiłam badania, jutro mam wizytę. Zostawiłam dziś w labku 220 zl... Jutro prawie drugie tyle za wizytę... Jednak prowadzenie ciąży prywatnie jest mega kosztowne... Jeszcze brak refundacji na leki. Niestety inny ginekolog nie poprowadzi mojego "przypadku".
PaniAg
Fanka BB :)
Super data cc. A na kiedy byl ten pierwszy termin?Ja też ppo badaniach, 30 Tc i 4 dni wagą ok 1880. Wreszcie podskoczył. Mega szczęśliwa. Cesarka przed samymi świętami na 20.12. ))
Abies33
Zaangażowana w BB
Dziewczyny dzisiaj w nocy miałam w brzuchu jakby "żonglowanie piłeczek" aż mnie to obudziło, a potem powtórka za każdym razem jak się położyłam na zalecanym lewym boku! Małej się chyba nie podobała ta pozycja... takiej walki jeszcze nie stoczyłyśmy nigdy Efekt: dopiero się obudziłam... mała też ale już grzeczniej się zachowuje.
Mimo wszystko jest to super uczucie .
Anielka1 będę mnieć cc w podobnym terminie. Mam termin z om na 1.01 i gin mówi że ok tydz przed się umówimy ale że to świeta to pewnie tuż przed. Sama mam urodziny 21.12 i nie wiem czy akurat ten dzień nie wypadnie tak czy siak będzie to prezent urodzinowo-świątecznyJa też ppo badaniach, 30 Tc i 4 dni wagą ok 1880. Wreszcie podskoczył. Mega szczęśliwa. Cesarka przed samymi świętami na 20.12. ))
anielka1
Dziewczyny dzisiaj w nocy miałam w brzuchu jakby "żonglowanie piłeczek" aż mnie to obudziło, a potem powtórka za każdym razem jak się położyłam na zalecanym lewym boku! Małej się chyba nie podobała ta pozycja... takiej walki jeszcze nie stoczyłyśmy nigdy Efekt: dopiero się obudziłam... mała też ale już grzeczniej się zachowuje.
Anielka1 będę mnieć cc w podobnym terminie. Mam termin z om na 1.01 i gin mówi że ok tydz przed się umówimy ale że to świeta to pewnie tuż przed. Sama mam urodziny 21.12 i nie wiem czy akurat ten dzień nie wypadnie tak czy siak będzie to prezent urodzinowo-świąteczny
Tez się cieszę, taki aniołek pod choinkęSuper data cc. A na kiedy byl ten pierwszy termin?
anielka1
Na 29.12Tez się cieszę, taki aniołek pod choinkę
anielka1
Kurcze super prezent na urodziny mój synek znów się buntuje jak leżę na prawym boku, cóż, nie dogodzisz. Lewy bok już mi,, bokiem wychodzi ",Dziewczyny dzisiaj w nocy miałam w brzuchu jakby "żonglowanie piłeczek" aż mnie to obudziło, a potem powtórka za każdym razem jak się położyłam na zalecanym lewym boku! Małej się chyba nie podobała ta pozycja... takiej walki jeszcze nie stoczyłyśmy nigdy Efekt: dopiero się obudziłam... mała też ale już grzeczniej się zachowuje.
Anielka1 będę mnieć cc w podobnym terminie. Mam termin z om na 1.01 i gin mówi że ok tydz przed się umówimy ale że to świeta to pewnie tuż przed. Sama mam urodziny 21.12 i nie wiem czy akurat ten dzień nie wypadnie tak czy siak będzie to prezent urodzinowo-świąteczny
reklama
PaniAg